Een direct lijntje met je hart? Gaan we regelen!

Laat me je meenemen naar de plek in jezelf waar het stil is. In het midden van de chaos van het dagelijkse leven vind je hier kalmte. Op deze plek ervaar jij een direct lijntje met je hart zodat je weer kunt ontspannen en keuzes kunt maken die vervulling brengen.

YES DIT WIL IK

In slechts 13 minuten Thuiskomen in jezelf

Of het nu gaat om het navigeren van een drukke periode in jouw dagelijkse leven, het vinden van een nieuwe balans als kersverse moeder, het maken van een belangrijke keuze…

We zijn nogal geneigd om buiten onszelf opzoek te gaan naar antwoorden en oplossingen en daarmee doen we onszelf zwáár tekort.

En dat niet alleen… We houden onszelf onnodig bezig met doen en zoeken terwijl we verlangen naar rust en vertrouwen. 

Deze meditatie ontwikkelde ik voor iedere vrouw die klaar is met zoeken en er klaar voor is om werkelijk op te dagen vanuit haar eigen wijsheid. Geen woo woo maar praktisch en concreet. 


Ik daag je graag uit om stil te gaan staan en je verstand wat minder serieus te nemen

Om het rationele aan te vullen met dat wat je hart zegt.

Stil te staan bij je onderbewustzijn. En te luisteren naar wat jij nú nodig hebt.

Dat gaat niet vanzelf, moet je blijven oefenen. Ik ook. Precies daarom ontwikkelde ik de gratisThuiskomen in jezelf Meditatie. Dé meditatie die chaos omzet naar rust en angst omzet naar vertrouwen. 

Zodat jij vervolgens jouw dag kunt vervolgen vanuit liefde voor jezelf.

Wil jij hem ontvangen?

Door je in te schrijven voor deze gratis meditatie, schrijf je jezelf ook automatisch in voor de wekelijkse nieuwsbrief vol met tips om op te dagen vanuit zachtheid voor jezelf. Je kunt je hier altijd voor uitschrijven indien je dit wenst. Ik ga uiteraard vertrouwelijk met je gegevens om. Lees meer in disclaimer en privacyregelement.