Neem afscheid van de druk die jij jezelf oplegt

Ontdek hoe jij jouw hoge eisen los kunt laten, zonder jouw kwaliteiten te verliezen.

Gaat dit over jou?

 Je ervaart een hoge (werk)druk door de eisen die jij aan jezelf stelt.

 Je hebt moeite met ontspannen in vrije tijd omdat je nuttig moet zijn van jezelf.

 Je weet dat je te veel van jezelf vraagt maar ‘nee’ zeggen is niet bepaald jouw ding.

 Je verliest jezelf regelmatig in piekeren of over-analyseren van bepaalde situaties.

 

 

Dan is de kans groot dat…

Je regelmatig van je omgeving hoort dat je de lat te hoog legt. Inmiddels heb je dat zelf ook wel door en besef je dat er iets moet veranderen.

Gevolgen van jouw hoge lat

Uit wetenschappelijk onderzoek komt naar vore dat kenmerken als een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, een hoge mate van betrokkenheid, loyaliteit, perfectionisme en gedrevenheid voorspellers zijn voor het ontwikkelen van een burn out.

Deze voorspellers zijn stuk voor stuk ook prachtige eigenschappen, kwaliteiten, die je niet wilt verliezen. Het is echter van groot belang om deze kwaliteiten in balans te brengen om burn-out op de lange termijn te voorkomen. Je beseft je maar al te goed dat langer doorgaan in deze modus niet gezond voor je is.

Je zou toch gelukkiger moeten zijn?

Je hebt tenslotte alles goed voor elkaar. Een baan, lieve vrienden en familie om je heen. Toch ben je ontevreden en ervaar je stress.

Je probeert goed voor jezelf te zorgen. Van mediteren, tijd met vrienden tot aan sporten en gezonde voeding. Je vraagt je inmiddels af wat je verkeerd doet, want ook zelfzorg voelt ondertussen steeds vaker als een ‘moetje’ en stress neemt toe.

En dit is waarom.

De onrust en stress die jij ervaart zijn niet het probleem, het zijn symptomen.

Onderliggend aan die oppervlakte gaat een angst schuil die jou telkens weer drijft om het uiterste van jezelf te vragen.

Wij mensen hebben namelijk een hekel aan gevoelens van pijn en angst en we doen er alles aan om er zo snel mogelijk van weg te komen. Dit doe jij in de vorm van overcompenseren. Zolang jij aan jouw eisen voldoet, blijven de gevoelens van angst op afstand.

 

 Wat is die angst dan? 

Niet aan jouw eisen voldoen betekent niet goed genoeg zijn en dát is jouw angst. De angst om niet goed genoeg te zijn.

Rationeel weet jij echt wel dat je goed genoeg bent, maar toch:

 Wil je, vaak ten kosten van jezelf, anderen niet teleurstellen

 Voelt het als falen wanneer je een fout maakt

 Lukt het maar niet om ‘nee’ te zeggen

 Pieker jij je suf over hoe je een bepaalde situatie moet aanpakken

Je wilt niet dat een ander een negatief oordeel heeft over jou want dat zou raken aan de angst om niet goed genoeg te zijn.

Wie ben ik

Ik ben Lian Mutsers en als psycholoog help ik mensen bij het loslaten van de hoge eisen die zij aan zichzelf stellen, zodat ze rust en tevredenheid ervaren en weer kunnen genieten van vrije tijd.

Ik werk met bewezen effectieve methodieken. Daarbij vind ik het belangrijk om praktisch aan de sluiten op het dagelijkse leven van mijn klanten zodat de veranderingen die we in korte tijd bereiken, duurzaam zijn van aard.  

De methode die ik inzet is daarnaast gebaseerd op mijn eigen ervaring. Ik werd lange tijd overheerst door een kritische stem en onrealistisch hoge eisen. Hierdoor ging ik voorbij aan mijn eigen behoeften met veel stress en een continu gevoel van ontevredenheid tot gevolg. Inmiddels is dat verledentijd en dat gun ik jou ook!

Ik ben ontzettend dankbaar voor het werk wat ik mag doen met prachtige 5 sterren reviews op Google als resultaat.

 

Stel je eens voor

A

Ontspannen in vrije tijd

Je kunt ontspannen in vrije tijd en je hoeft niet meer alsmaar nuttig te zijn van jezelf.

A

Grenzen aangeven zonder schuldgevoel 

Je kent jouw grenzen en je durft deze aan te geven zonder de angst om anderen teleur te stellen. 

A

Verantwoordelijkheidsgevoel in balans

Jouw verantwoordelijkheidsgevoel is in balans waardoor jij werk los kunt laten in vrije tijd.

A

Hoge eisen loslaten

Je kunt jouw hoge eisen loslaten waardoor je energie overhoudt aan het einde van je dag.

A

Tevredenheid

Je waardeert jezelf om wie je bent ongeacht prestaties, resulltaten of reacties van anderen.

A

Rust in je hoofd

Je ervaart rust in je hoofd waardoor je de volle aandacht kunt hebben voor dierbaren.  

Stress van stress

Dat onrustige gevoel wat ieder keer weer terug komt is een trigger opzichzelf. Stress van stress is een veel voorkomend fenomeen.

Je probeert van alles, van mediteren, tot een avond voor jezelf maar dat stressgevoel blijft terugkomen. Met als gevolg nog meer stress.

Je wordt er niet gezelliger op voor jouw omgeving en daar voel je jezelf vervolgens weer schuldig over met nóg meer stress tot gevolg.

Dat onrustige gevoel is slechts een symptoom en wordt getriggerd door een onderliggende angst. Door focus te houden op het symptoom, verandert er niets.

Je vraagt je wel eens af hoe lang je dit volhoudt voordat je in een burn-out terecht komt, misschien twijfel je zelfs wel eens of je daar niet al bent of is een burn-out als vastegesteld.

Gelukkig bestaat er een oplossing voor de lange termijn!

Programma Jouw Lat Omlaag

Dit is wat het programma inhoudt

 10 wekelijkse modules bestaande uit video’s, audio’s en een werkboek

 Online community om met gelijkgestemden ervaringen uit te wisselen

Persoonlijke begeleiding binnen de community

 12 maanden onbeperkte toegang tot de modules

Praktisch en concreet

In mijn praktijk zie ik als psycholoog dagelijks mensen die zichzelf een hoge druk opleggen en vanuit daar aan zichzelf voorbij blijven gaan.  

Stuk voor stuk fijne mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die vaak al van alles hebben geprobeerd om de balans te vinden maar de klachten bleven terugkomen.   

Het is van groot belang dat de kern van het probleem wordt aangepakt in plaats van de symptomen en dát is wat ik doe. Op basis van mijn ervaring in mijn praktijk, heb ik de meest effectieve elementen verzamelt en verwerkt in het programma.   

De methode is praktisch en concreet zodat jij stap voor stap naar duurzame verandering toe kan werken. 

 

 

Zij gingen je voor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Persoonlijke benadering en begeleiding

7

Binnen de community bieden wij ondersteuning bij al jouw vragen. Deel jouw ervaringen en schakel onze hulp in, we denken met je mee en helpen je op weg.

 

7

Iedereen kan wel eens een zetje in de rug gebruiken. Oude patronen loslaten en nieuwe strategiën eigen maken is niet altijd makkelijk maar samen met de juiste hulp, wordt iedere weg begaanbaar.

7

Je doet het niet alleen! In een warme community van gelijkgestemden kun jij niet alleen terecht met al jouw vragen maar vieren we ook samen onze successen. De kracht van samen!

Het programma Jouw Lat Omlaag is ontwikkeld op basis van mijn kennis en ervaring als psycholoog binnen de geestelijke gezondheidszorg in combinatie met mijn persoonlijke ervaring. Ik ben er dus vrij zeker van dat dit programma jou gaat helpen.

Mocht het onverwacht niet zijn wat je wilde?

Binnen 30 dagen bied ik je 100% NIET GOED = GELD TERUG GARANTIE

€104,- incl. BTW (in 6 maandelijkse termijnen)

Of €597,- incl. BTW eenmaling

Loslaten van jouw hoge eisen

 Rust en tevredenheid

 Een oplossing voor de LANGE termijn

Veel gestelde vragen

Hoeveel tijd kost het me?
Jij bepaalt hoeveel tijd je aan de cursus spendeert. Weet dat wanneer je tot verandering wilt komen, je er dagelijks mee bezig zal moeten zijn. Dat geldt natuurlijk voor iedere verandering die je wilt maken in je leven. Ook na het doorlopen van de 10 modules, heb je tijd nodig om de tools toe te blijven passen.

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om nog een tijdje aan te modderen maar hoe lang doe je dat al? Hoe lang wil je dit nog blijven doen? Je kunt er ook voor kiezen om nu tijd te investeren en tot duurzame veranderingen te komen.

Wanneer kan ik starten?
Je kunt direct starten met het programma. Je ontvangt binnen enkele minuten na aanmelding de inloggegevens voor de online leeromgeving. Wil jij liever later starten? Dat kan ook! Je behoudt 12 maanden toegang tot de cursus en je kunt hem op je eigen tempo volgen. 

Ik vind het toch te prijzig
Deze keuze kan ik niet voor jou maken. Je zult jezelf af moeten vragen wat een investering in jezelf jou waard is. Er is helaas geen quick fix of simpel trucje om jou van je klachten af te helpen. Als je last hebt van jouw klachten, zul je toch echt actie moeten ondernemen om tot verandering te komen. Het helpt je uit die stresscirkel en kan zelfs een burn-out voorkomen. Hoeveel is dat je waard? Deze cursus kan die stap voor jou zijn maar jij bepaalt of je hem zet.

Wat als ik blijf twijfelen?
Als je blijft twijfelen, neem dan vooral even contact met mij op via contact@lianmutsers.nl en ik mail je zo snel mogelijk terug om jouw vragen te beantwoorden. Ik kan dan met je meedenken of deze cursus past bij de klachten die je hebt.

€104,- incl. BTW (in 6 maandelijkse termijnen)

Of €597,- incl. BTW eenmaling

Ontspannen in vrije tijd

 Verlost van piekeren

  Jouw kwaliteiten in balans

Lian Mutsers Praktijk voor Psychologie & Coaching

contact@lianmutsers.nl