Onrust Reset

Verander jouw relatie met onrust
voor een leven op jouw voorwaarden

Website image Onrust Reset 2

Ondanks dat “leven vanuit je hart” heerlijk klinkt, komt er ook een hoop onrust bij kijken doordat je angsten overwint, oude beschermings-mechanisme loslaat, jouw grenzen aangeeft, je behoeften uitspreekt, dappere keuzes maakt en jezelf laat zien in jouw talenten.

Onrust is onlosmakelijk verbonden aan het leven en het is tijd om ervoor te zorgen dat je jezelf er niet door laat leiden.

 

Waarom jij de Onrust Reset wilt ontvangen

vinkje lian mutsers

Vecht niet langer tegen onrust maar leer ermee samenwerken en open de deuren naar een leven vol ongekende mogelijkheden

vinkje lian mutsers

Maak kennis met gedragenheid waardoor jij met een diep vertrouwen in jezelf iedere uitdaging aan durft te gaan

vinkje lian mutsers

Zet de nummer 1 stap in het vrijspelen van jouw hart om jou de weg te wijzen en een leven te creëren op jouw  unieke voorwaarden

YES, IK DOE MEE

Dit is wat je krijgt

Kraakhelder en raak

3 krachtige audio's
van 20 minuten

email

3 begeleidende e-mails + waardevolle bonus tip

online sessie waarin ik je meeneem van je hoofd naar je hart

Kalmte in je hoofd &
vuur in je hart

Innerlijke rust is niet het ontbreken van onrust. Innerlijke rust is het vertrouwen op je eigen vaardigenheden om te dealen met onrust.

Wat anderen zeggen over Lian

Hi, ik ben Lian!

Een nuchtere psycholoog die complexe zaken begrijpelijk maakt met heldere taal en een vleugje humor. I’m not saying it will be all fun and games, maar wel dat het het grootste cadeau is wat je jezelf ooit hebt gegeven. 

Niet eindeloos praten over je gedachten en gevoelens of mediteren totdat je geen klankschaal meer kunt horen. Maar een combinatie van wetenschap én spiritualiteit. Verstand én hart. 

Praktische handvaten voor de situaties die je lastig vindt en een compleet andere blik op jezelf om je van stress galore naar solid ground te brengen.

Help ik je graag bij. Als psycholoog en als mens. Want ik heb dankzij mijn kennis en ervaring als professional in combinatie met mijn persoonlijke school of life een brede toolkit, maar stem ook altijd af op wat jij nodig hebt. 

Dat leren en onderzoeken is een ongoing proces, wat je maar beter met plezier kunt omarmen. Waardoor je steeds weer een laag dieper komt. Doe ik zelf ook. Mijn ervaringen deel ik open en eerlijk met de wereld, zodat iedereen kan meekijken door mijn bril van zachtheid mét focus.

lian mutsers

I'm in, let's go!

Veelgestelde vragen

Je kunt direct starten! Je ontvangt binnen enkele minuten na aanmelding de aller eerste mail met de allereerste audio. Wil jij liever later starten? Dat kan ook! Dan open je de mails gewoon wanneer jij er ruimte voor voelt.

Iedere audio duurt ongeveer 20 minuten. Perfect voor onderweg naar je werk of tijdens een wandeling. Dat is erg weinig, in verhouding tot de tijd die jij momenteel kwijt bent aan het vechten met je onrust niet waar?

De Onrust Reset is speciaal ontwikkeld voor mensen die herkennen dat ze zelf degene zijn die hen de grootste druk opleggen. Ze hebben ook al het een en ander gedaan op gebied van persoonlijke ontwikkeling, ze kennen hun patronen en begrijpen waar deze vandaan komen. Ze herkennen dat de druk die zij zichzelf opleggen, telkens weer in andere vormen terugkomt. Ze willen leven vanuit hun hart en beseffen dat dit gepaard gaat met onrust, maar ze zijn op zoek naar een manier om met deze onrust om te gaan. 

Het is belangrijk om te weten dat je tijdens deze Onrust Reseet geen trucjes leert om onrust te voorkomen of om het niet te hoeven voelen. Deze Onrust Reset is juist gericht op het accepteren van onrust als wezenlijk onderdeel van ons (gevoels)leven.

Je hebt een laptop of tablet of telefoon nodig om de mail te kunnen ontvangen en de audio’s te kunnen beluisteren. Daarnaast wil ik je adviseren om de audio’s in een rust moment te beluisteren waarin je niet gestoord kan worden. Verder is pen en papier erg handig om je inzichten op te schrijven.

YES, IK DOE MEE

lian mutsers