Je hebt nog een heel leven voor je, zullen we het wat minder stressvol maken?

‘Jouw lat omlaag’ is hét online programma voor mensen die afscheid willen nemen van de druk die zij zichzelf opleggen zodat ze het leven voluit kunnen leven.

YES DIT WIL IK

Je bent wel streng voor jezelf hè?

Zou het misschien kunnen dat je jezelf al te lang vertelt dat je hier zelfstandig uit moet zien te komen? Of dat het niet vol-le-dig jouw schuld is dat je jezelf over de kop werkt.

En denk je ook niet dat het een beetje onredelijk is om boos te worden op jezelf omdat je het nog steeds niet hebt opgelost? Of omdat je vanochtend een half uur hebt getwijfeld welke kleur sokken je aan moest?

Zou het kunnen dat je gewoon moe bent van het nadenken? Of van het schuldig voelen over het feit dat je alles hebt, maar je jezelf toch niet tevreden voelt. 

Misschien is het zelfs weleens door je hoofd geschoten dat je best wat minder slim had willen zijn. Zodat je ook wat minder zou piekeren.

Om je daar dan vervolgens meteen rot over te voelen, want dat klinkt ook weer zo ondankbaar.

Eigenlijk ben je tegen iedereen aardig, behalve tegen jezelf.

lian mutsers

Wanneer heb je jezelf voor het laatst écht op 1 gezet?

Ja sorry, beetje flauw.

Je weet best dat je te veel van jezelf vraagt. 

Zelfs bij de dingen die juist voor meer ontspanning in je lijf en je hoofd moeten zorgen, leg jij de lat hoog.

Want als je één dag die bodyscan van de mindfulness cursus overslaat, heeft het volgens jou al bijna geen zin meer. En als je een keer voor lekker losgaan met vrienden hebt gekozen omdat dat óók goed voor je is, voel je je de volgende dag schuldig dat je zo laat bent opgestaan.

Je probeert wel goed voor jezelf te zorgen, maar dat voelt steeds vaker als een ‘moetje’. En kost zoveel tijd dat je dáár dan ook weer stress van krijgt.

Als je eerlijk bent, heb je gewoon stress van de stress.

Wist je dat dat heel normaal is?

Dat onrustige gevoel is slechts een symptoom

Stress krijgen van stress is een veelvoorkomend fenomeen.

Omdat je focus op die stress en onrust ligt, wordt het een trigger die jou steeds verder in een spiraal naar beneden trekt. Want je denkt steeds dat het nú weg moet. Dat die stress er niet mag zijn.

Maar wat nou als je de focus eens zou verleggen?

Niet naar die trigger, maar naar de angst die eronder ligt. Naar de reden dat die stress er van jou niet mag zijn.

Dus niet naar het probleem op de korte termijn (vervelend stressgevoel of iemand die geïrriteerd raakte omdat je zo afwezig was), maar naar de oplossing voor de lange termijn.

Dat is minder ingewikkeld dan je nu denkt.

Je hoeft alleen maar die onderliggende angst aan te kijken en dáár iets mee te doen.

Wat is die angst dan?

Die angst zit onder een heleboel lagen verstopt, dus het is geen alom aanwezige gedachte. Maar ga eens na wat het betekent als je níet aan jouw eisen zou voldoen.

Dat betekent dat je niet goed genoeg bent. 

Dát is jouw angst.

Rationeel weet je best dat dit niet klopt, maar die angst is sterker. En daarom:

kruis lian mutsers

Ben je doodsbang om anderen teleur te stellen (ten koste van jezelf)

kruis lian mutsers

Voelt een klein foutje maken al als enorm falen (‘zie je wel, niet goed genoeg’)

kruis lian mutsers

Vind je het zo ontzettend moeilijk om ‘nee’ te zeggen

kruis lian mutsers

Kan je eindeloos piekeren over hoe je een bepaalde situatie moet aanpakken

Alles om te voorkomen dat iemand een negatief oordeel over jou kan hebben. Want dat zou die angst om niet goed genoeg te zijn, tot een waarheid maken.

Tijd voor verandering!

Help mij

Dit gaan we doen

Direct na aankoop van de cursus ontvang jij jouw inloggegevens voor de online leeromgeving. Zodat je echt de tijd neemt en met de opdrachten gaat oefenen opent zich iedere week een nieuwe module voor je. 

Yes dit wil ik

Module 1

Klaar voor de start

Jouw ratio is oersterk. Het laat zich niet zomaar ander gedrag aanpraten. In deze module krijg jij alle kennis die nodig is om te begrijpen wat we gaan doen en waarom. Zo maken we jouw ratio volgzaam in het proces.

Module 2

Jouw lat in beeld

Je hebt zelf niet door hoe hoog de eisen zijn die jij aan jezelf stelt, het is jouw norm geworden. In deze module brengen we jouw lat in kaart. We maken het praktisch en concreet, want alleen zo kun jij ook écht tot verandering komen.

Module 3

Break the rules

Als we die lat dan concreet hebben gemaakt, kunnen we aan de slag met verandering. In deze module neem ik je aan de hand mee om stap voor stap patronen te doorbreken. Voel je dat? Freedom!

Module 4

Stress van Stress

Levert die lat jou stress op, komt de stress over de stress er ook nog eens bij. In deze module herstel jij jouw relatie met stress zodat de strijdbijl  tegen stress kan worden neergelegd en er ruimte ontstaat.

Module 5

Afstand nemen van het denken

Favorietje! Met denken kun je de toekomst niet voorspellen of het verleden veranderen. Weet jij al lang maar toch breng jij veel tijd door in je hoofd. Tijd om jouw verstand minder serieus te leren nemen en weer grip te ervaren op jouw gedachten.

Module 6

Oefening baart kunst

Schijt aan je verstand. Een fantastische vaardigheid om eigen te maken. Niet alleen maar begrijpen maar écht gaan ervaren. Daarnaast blikken we terug en nemen we de belangrijkste valkuilen door zodat jij hier alert op kunt zijn.

Module 7

Zelfbeeld

Onvoorwaardelijke liefde voor jezelf. Klinkt als een utopie maar is het niet. In deze module nemen we jouw zelfbeeld onder handen zodat jouw zelfvertrouwen toeneemt en je jezelf de credits gaat geven die je verdient!

Module 8

Jezelf op 1

Zelfcompassie. Klinkt fijn, is moeilijk. Maar niet met deze oefeningen. Jij gaat eindelijk jouw eigen beste vriend worden en jezelf de compassie geven die jij aan vrienden geeft. Zachtheid staat je goed!

Module 9

Een waardevol leven

Met iedere module ontstaat meer ruimte voor wat jij WILT doordat je loslaat wat je MOET. Die ruimte vullen we maar al te graag op met datgene wat écht belangrijk is voor jou. We brengen jouw waarden in kaart en hoe je hiernaar kan handelen.

Module 10

Happy new you!

We’re gonna seal the deal. Om ervoor te zorgen dat deze nieuwe versie van jou duurzaam is. Stellen we een praktisch plan van aanpak. Kun jij deze nieuwe versie van jou lekker vasthouden, ook na het programma.

Wat anderen zeggen

Dit levert het programma je op

Ontspannen in vrije tijd

Je kunt ontspannen in vrije tijd en je hoeft niet meer alsmaar nuttig te zijn van jezelf.

Grenzen aangeven zonder schuldgevoel

Je kent jouw grenzen en je durft deze aan te geven zonder de angst om anderen teleur te stellen.

Verantwoordelijkheidsgevoel in balans

Jouw verantwoordelijkheidsgevoel is in balans waardoor jij werk los kunt laten in vrije tijd.

Hoge eisen loslaten

Je kunt jouw hoge eisen loslaten waardoor je energie overhoudt aan het einde van je dag.

Tevredenheid

Je waardeert jezelf om wie je bent ongeacht prestaties, resultaten of reacties van anderen.

Rust in je hoofd

Je ervaart rust in je hoofd waardoor je de volle aandacht kunt hebben voor dierbaren.

Programma

Jouw lat omlaag

programma jouw lat omlaag 2

Dit is wat het programma inhoudt:

vinkje lian mutsers

10 wekelijkse modules bestaande uit video’s, audio’s en een werkboek

vinkje lian mutsers

Online community om met gelijkgestemden ervaringen uit te wisselen

vinkje lian mutsers

Persoonlijke begeleiding binnen de community

vinkje lian mutsers

12 maanden onbeperkte toegang tot de modules

vinkje lian mutsers

12 maandelijkse live groepssessies voor al jouw vragen

Dit wil ik

Praktisch en concreet

In mijn praktijk zie ik als psycholoog dagelijks mensen die zichzelf een hoge druk opleggen en vanuit daar aan zichzelf voorbij blijven gaan.  

Stuk voor stuk fijne mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoeldie vaak al van alles hebben geprobeerd om de balans te vinden maar de klachten bleven terugkomen.   

Het is van groot belang dat de kern van het probleem wordt aangepakt in plaats van de symptomen en dát is wat ik doe. Op basis van mijn ervaring in mijn praktijk, heb ik de meest effectieve elementenverzamelt en verwerkt in het programma.   

De methode is praktisch en concreet zodat jij stap voor stap naar duurzame verandering toe kan werken. 

Persoonlijke benadering en begeleiding

Samen staan we sterk

Samen staan we sterk

Binnen de community bieden wij ondersteuning bij al jouw vragen. Deel jouw ervaringen en schakel onze hulp in, we denken met je mee en helpen je op weg.

Leer loslaten

Leer loslaten

Iedereen kan wel eens een zetje in de rug gebruiken. Oude patronen loslaten en nieuwe strategieën eigen maken is niet altijd makkelijk maar samen met de juiste hulp, wordt iedere weg begaanbaar.

Je doet het niet alleen

Je doet het niet alleen

Je doet het niet alleen! In een warme community van gelijkgestemden kun jij niet alleen terecht met al jouw vragen maar vieren we ook samen onze successen. De kracht van samen!

mockup jouw lat omlaag

Online programma Jouw lat omlaag

€ 104,- incl. BTW (in 6 maandelijkse termijnen)
Of € 597,- incl. BTW eenmaling

vinkje lian mutsers

Loslaten van jouw hoge eisen

vinkje lian mutsers

Rust en tevredenheid

vinkje lian mutsers

Een oplossing voor de LANGE termijn

dit wil ik

Veelgestelde vragen

Jij bepaalt hoeveel tijd je aan de cursus spendeert. Weet dat wanneer je tot verandering wilt komen, je er dagelijks mee bezig zal moeten zijn. Dat geldt natuurlijk voor iedere verandering die je wilt maken in je leven. Ook na het doorlopen van de 10 modules, heb je tijd nodig om de tools toe te blijven passen.

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om nog een tijdje aan te modderen maar hoe lang doe je dat al? Hoe lang wil je dit nog blijven doen? Je kunt er ook voor kiezen om nu tijd te investeren en tot duurzame veranderingen te komen.

Je kunt direct starten met het programma. Je ontvangt binnen enkele minuten na aanmelding de inloggegevens voor de online leeromgeving. Wil jij liever later starten? Dat kan ook! Je behoudt 12 maanden toegang tot de cursus en je kunt hem op je eigen tempo volgen. 

Deze keuze kan ik niet voor jou maken. Je zult jezelf af moeten vragen wat een investering in jezelf jou waard is. Er is helaas geen quick fix of simpel trucje om jou van je klachten af te helpen. Als je last hebt van jouw klachten, zul je toch echt actie moeten ondernemen om tot verandering te komen. Het helpt je uit die stresscirkel en kan zelfs een burn-out voorkomen. Hoeveel is dat je waard? Deze cursus kan die stap voor jou zijn maar jij bepaalt of je hem zet.

Bij het programma heb je de mogelijkheid om mij en mijn team vragen te stellen in de community. Bij de cursus niet. De modules van het programma zijn ook een stuk uitgebreider dan die van de cursus. We behandelen meer onderwerpen binnen één module, met meer video’s, extra oefeningen en meditaties en een uitgebreid werkboek. In het programma ga je dus dieper dan in de cursus en is het effect steviger. Zo kijken we bijvoorbeeld ook naar jouw waarden. Waar word je gelukkig van en hoe kan je dat praktisch maken?

Als je blijft twijfelen, neem dan vooral even contact met mij op via contact@lianmutsers.nl en ik mail je zo snel mogelijk terug om jouw vragen te beantwoorden. Ik kan dan met je meedenken of deze cursus past bij de klachten die je hebt.

Ik doe mee

lian mutsers

Programma

Jouw lat omlaag

programma jouw lat omlaag 2

€ 104,- incl. BTW (in 6 maandelijkse termijnen)
Of € 597,- incl. BTW eenmaling

vinkje lian mutsers

Loslaten van jouw hoge eisen

vinkje lian mutsers

Rust en tevredenheid

vinkje lian mutsers

Een oplossing voor de LANGE termijn

dit wil ik

Praktisch en concreet

In mijn praktijk zie ik als psycholoog dagelijks mensen die zichzelf een hoge druk opleggen en vanuit daar aan zichzelf voorbij blijven gaan.  

Stuk voor stuk fijne mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoeldie vaak al van alles hebben geprobeerd om de balans te vinden maar de klachten bleven terugkomen.   

Het is van groot belang dat de kern van het probleem wordt aangepakt in plaats van de symptomen en dát is wat ik doe. Op basis van mijn ervaring in mijn praktijk, heb ik de meest effectieve elementenverzamelt en verwerkt in het programma.   

De methode is praktisch en concreet zodat jij stap voor stap naar duurzame verandering toe kan werken.