Jouw Lat Omlaag 

Neem afscheid van de druk die jij jezelf oplegt

Gaat dit over jou?

 Jij legt jezelf een hoge druk op terwijl je jezelf tegen anderen hoort zeggen dat ze niet zo streng voor zichzelf moeten zijn. 

 Jouw hoofd staat geen moment stil en je hebt last van pieker gedachten. Hierdoor ervaar je veel onrust.

 Je weet dat je te veel van jezelf vraagt maar ‘nee’ zeggen is niet bepaald jouw ding

 Het is moeilijk voor je om te ontspannen in vrije tijd door alles wat jij ‘moet’ van jezelf. De lijst lijkt oneindig.

 

 

Dan gaat deze cursus jou zeker weten helpen!

Je zou toch gelukkiger moeten zijn?

Je hebt tenslotte alles goed voor elkaar. Een baan, lieve vrienden en familie om je heen. Toch ben je ontevreden door de druk die jij jezelf oplegt.

Die hoge lat staat in de weg en belemmert je om het beste uit jezelf te halen en belangrijker nog om te genieten van alles wat je hebt.

Die hoge lat leert je om het belangrijker te vinden wat andere mensen denken dan wat jij zelf denkt of voelt. Het leert je een rol te sprelen om jezelf voortdurend te bewijzen.

Je bent niet de enige! In mijn praktijk werk ik als psycholoog dagelijks met mensen zoals jij.

In een maatschappij waar we op allerlei manieren dagelijks geconfronteerd worden met ‘het perfecte plaatje’ is het moeilijk om dicht bij jezelf te blijven.

Hiervoor zijn vaardigheden nodig die we niet leren op school maar oh wat zou dat fijn zijn. Gelukkig ben je nooit te oud om te leren!

 

 De cursus Jouw Lat Omlaag

Is opgebouwd uit 7 verschillende modules waarin je stap voor stap toe werkt naar een persoonlijke toolkit om jouw hoge lat duurzaam naar beneden bij te stellen.

In iedere module reik ik jou een praktische tool aan waar jij mee aan de slag gaat om deze eigen te maken. In de 7e module komen deze tools samen in een overzichtelijk en praktisch toepasbaar plan van aanpak.

Zo beschik jij na de training over jouw persoonlijk strategie. De modules zijn gebaseerd op mijn ervaring als psycholoog en mijn persoonlijke ervaring.

Modules van de cursus

A

Module 1: Bewustwording voor verandering

Misschien heb jij al maanden of zelfs jaren last van jouw hoge lat. Het overkomt je bijna op de automatische piloot. Om tot een duurzame verandering te komen is eerst bewustwording nodig. In deze module kom jij erachter waarom het je niet eerder is gelukt om tot verandering te komen.

 

U 

Module 2: Zelfbeeld

Jij vindt dat je moet voldoen aan een lijst met eisen voordat je tevreden kunt zijn over jezelf. En zelfs als je aan die eisen voldoet, kun je hier niet lang van genieten en ligt het volgende eisenlijstje al klaar. Je blijft overcompenseren. In deze module leer jij jezelf waarderen om andere redenen dan prestatie en resultaten.

 

Module 3: Van denken naar voelen

Waarschijnlijk ben jij rationeel ontzettend sterk. Als je jouw situatie met alleen denken had kunnen veranderen, was dat allang gebeurt. Alleen weten dat jij meer dan goed genoeg bent is niet voldoende, je zult dit daadwerkelijk zo moeten voelen. Voelen dat jij waardevol bent, maakt het onnodig om nog langer te overcompenseren

Z

Module 4: Zelfzorg

Dit staat waarschijnlijk niet op jouw prioriteiten lijst. Misschien vind je het zelfs moeilijk om hier überhaupt tijd voor vrij te maken. In deze module wordt duidelijk waarom zelfzorg zo belangrijk. Daarnaast leer jij eindelijk hoe jij dit een plek kan geven in jouw dagelijkse leven.

 

Module 5: Van onrust naar rust

Blijf jij maar aan jezelf voorbij lopen terwijl je jezelf iedere keer weer voorneemt om dat niet te doen? Hoe groter de onrust, hoe harder jij gaat lopen. In deze module leer jij met behulp van simpele methoden hoe jij voor eens en voor altijd bij jezelf kunt blijven en tot rust kunt komen, hoe groot de onrust ook is.

 

Module 6: Afstand nemen van gedachten

Al vanalles geprobeerd om jouw hoofd tot rust te krijgen? Van omdenken tot aan hulp van een psycholoog maar zonder het gewenste effect? In deze module leer je op een totaal andere manier te kijken naar je gedachten door afstand van ze te nemen. Je gedachten verliezen hun kracht en jij krijgt de controle terug.

 

l

Module 7: Plan van aanpak

 In deze module bouw jij jouw persoonlijke en vooral praktische plan van aanpak op basis van de eerste 6 modules. In dit plan komen alle tools samen. Hierdoor kun jij na de cursus jouw lat laag houden voor de lange termijn! 

Wat de cursus zo waardevol maakt

7

Een oplossing voor de lange termijn

Als psycholoog help ik je in deze cursus patronen te doorbreken voor de lange termijn. Ik reik je nieuwe inzichten aan en geef je praktische tools om voor eens en altijd af te rekenen met jouw hoge lat 

 

7

Op jouw tempo, praktisch en concreet

Je doorloopt de cursus op jouw eigen tempo, waar en wanneer je maar wilt. Daarnaast bouw je een naslag werk op waar jij ten alle tijden op terug kan vallen

 

7

Psycholoog met ruime ervaring

 Als psycholoog werk ik al jaren met mensen zoals jij. Inmiddels doe ik dit dagelijks in mijn eigen praktijk. Op basis van mijn ervaring en scholingen, weet ik precies wat jij nodig hebt. 

De cursus Jouw Lat Omlaag

Nieuwjaarsactie 

€39,95 i.p.v. 89,95 

 *Let op deze actie loopt tot 10 januari 2021

 

 Iedere module bestaat uit een video, werkboek en challenge

 Je volgt de cursus op jouw eigen tempo

 Aan het einde van de cursus beschik jij over een concreet en praktisch plan voor in jouw dagelijkse leven

 Rust in je hoofd en kunnen genieten van vrije tijd

 

 

Het programma Jouw Lat Omlaag is ontwikkeld op basis van mijn kennis en ervaring als psycholoog binnen de geestelijke gezondheidszorg in combinatie met mijn persoonlijke ervaring. Ik ben er dus vrij zeker van dat dit programma jou gaat helpen.

Mocht het onverwacht niet zijn wat je wilde?

Ik bied je 100% niet goed geld terug garantie

Waarom de cursus een goed idee is

 Je ontdekt waarom het jou niet eerder is gelukt om tot verandering te komen (en hoe je dat nu wel kunt bereiken).

Je leert jezelf waarderen waardoor je sterk in je schoenen staat en niet meer van alles moet van jezelf om tevreden te zijn.

Hoe je de onrust in je hoofd tot rust krijgt waardoor je eindelijk weer kunt ontspannen in vrije tijd.

 Hoe je de hoge eisen aan jezelf kunt loslaten door afstand te nemen van je gedachten.

 Je leert jezelf op nummer 1 te zetten waardoor je meer rust ervaart en jezelf verder kunt ontwikkelen.

Ervaringen van anderen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Lian laat je op een prettige manier kijken naar jezelf en reikt handvatten aan waarmee je aan de slag kunt. Ze weet de vinger op de zere plek te leggen. Na een paar sessies sta je sterker in je schoenen. Kortom, Lian is een top mens een een zeer kundig therapeut.”

– Monique

“Nadat ik mijn verhaal uiteen had gezet in een eerste sessie, legde Lian snel de vinger op de zere plek. De ongedwongen sfeer tijdens de sessies heeft er zeker aan bijgedragen dat ik al mijn gedachten makkelijk kon delen. Lian heeft me advies gegeven en een juiste spiegel voorgehouden als het gaat om zelfreflectie.”

– Maartje 

“Vanaf het eerste contact had ik een erg goed gevoel bij Lian. Ze heeft de vaardigheid om goed te luisteren en door te vragen. Lian is bovenal een ontzettend lieve vrouw met een flinke dosis energie en humor.”

 – Femke

Wie ben ik

Ik ben Lian Mutsers en ik help mensen bij het loslaten van de hoge eisen die zij aan zichzelf stellen, zodat ze rust en tevredenheid ervaren en weer kunnen genieten van vrije tijd.

Als psycholoog werk ik met bewezen effectieve methodieken. Daarbij vind ik het belangrijk om praktisch aan de sluiten op het dagelijkse leven van mijn klanten zodat de veranderingen die we in korte tijd bereiken, duurzaam zijn van aard.  

De methode die ik inzet is daarnaast gebaseerd op mijn eigen ervaring. Ik werd lange tijd overheerst door een kritische stem en onrealistisch hoge eisen. Hierdoor ging ik voorbij aan mijn eigen behoeften met veel stress en een continu gevoel van ontevredenheid tot gevolg.

Dat terwijl ik eigenlijk alles had wat mijn hartje begeerde. Tenminste dat dacht ik… het perfecte plaatjes nastreven, was niet wat mij gelukkig maakte en dus moest het anders. Ik leerde mijzelf te respecteren voor wie ik was, gewoon Lian zonder opsmuk. Ook leerde ik ontspannen, ontdekte ik wat IK wilde (in plaats van anderen) en hoe ik daarnaar kon handelen.

Dat gun ik jou ook met heel mijn hart! Ik ben dan ook ontzettend dankbaar voor het werk wat ik mag doen.

De cursus Jouw Lat Omlaag

Nieuwjaarsactie 

€39,95 i.p.v. 89,95 

 *Let op deze actie loopt tot 10 januari 2021

 

 Iedere module bestaat uit een video, werkboek en challenge

 Je volgt de cursus op jouw eigen tempo

Aan het einde van de cursus beschik jij over een concreet en praktisch plan voor in jouw dagelijkse leven 

 Rust in je hoofd en kunnen genieten van vrije tijd

 

 

Veel gestelde vragen

Hoeveel tijd kost het me?
Jij bepaalt hoeveel tijd je aan de cursus spendeert. Weet dat wanneer je tot verandering wilt komen, je er dagelijks mee bezig zal moeten zijn. Dat geldt natuurlijk voor iedere verandering die je wilt maken in je leven. Ook na het doorlopen van de 7 modules, heb je tijd nodig om de tools toe te blijven passen.

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om nog een tijdje aan te modderen maar hoe lang doe je dat al? Hoe lang wil je dit nog blijven doen? Je kunt er ook voor kiezen om nu tijd te investeren en tot duurzame veranderingen te komen.

Ik heb nu geen geld
Wat is rust in je hoofd en tevredenheid je waard? Wees eerlijk naar jezelf. Heb je de financiële middelen echt niet en moet je aan het eind van de maand je geld bij elkaar schrapen, of kun je best wat vaker zelf koken en minder vaak aan shopping therapy doen?

Zo kun je je afvragen of een shirt van €89,95 uiteindelijk niet duurder is dan een investering in persoonlijke ontwikkeling. Aan het einde van de cursus beschik jij over een ingevuld werkboek en een concreet plan van aanpak waar jij de rest van je leven op terug kunt vallen.

Wanneer kan ik starten?
Je kunt direct starten met de cursus. Je ontvangt binnen enkele minuten na aanmelding de eerste module. Wil jij liever later starten? Dat kan ook! Je behoudt ongelimiteerd toegang tot de cursus en je kunt hem op je eigen tempo volgen.

Wat als ik blijf twijfelen?
Als je blijft twijfelen, neem dan vooral even contact met mij op via contact@lianmutsers.nl en ik mail je zo snel mogelijk terug om jouw vragen te beantwoorden. Ik kan dan met je meedenken of deze cursus past bij de klachten die je hebt.