Gratis Mini-workshop

Jouw Lat Omlaag

Gratis Mini-workshop

Jouw Lat Omlaag

Voor wie?

De mini-workshop Jouw Lat Omlaag is voor mensen die weten dat ze te veel- en te hoge eisen aan zichzelf stellen. Ze hebben al van alles geprobeerd om dit te doorbreken maar helaas zonder de duurzame rust en tevredenheid waar ze écht naar verlangen. Je verdiept je in persoonlijke ontwikkeling en neemt het jezelf telkens weer voor om het anders te doen maar toch tref je jezelf weer aan in dat stressgevoel. Na deze mini-workshop weet jij precies waar jouw kostbare energie naartoe mag om voor eens en voor altijd afscheid te kunnen nemen van de druk die jij jezelf oplegt.

De reden waarom je hier bent

Je bent hier natuurlijk niet voor niets! Klinken de onderstaande punten herkenbaar en als muziek in de oren? Dan ben je klaar voor de workshop! 

Mini-workshop

Jouw Lat Omlaag

Persoonlijk & Professioneel

Niet  alleen een ervaringsdeskundige die de bel heeft horen luiden, je wordt professioneel begeleid door een psycholoog (Msc)

Kraakhelder
EN RAAK

Je wordt begrepen zonder woorden 
en je zult eindelijk woorden krijgen voor wat je nu nog niet begrijpt 

Duurzaam
resultaat

Niet langer energie verliezen aan symptoombestrijding, maar focus op de kern voor duurzame rust in je koppie

Ben jij er klaar voor?

Of misschien is dat te zacht uitgedrukt en ben jij er zelfs aan toe. Anyways, deze mini-workshop kan het begin zijn van een waardevolle verandering die soms confronterend is. Daar moet je wel voor open staan. 

Ben je klaar om te kijken naar de essentie en daar mogelijkheden te zien waar je nu voelt dat je vastloopt in patronen? Meld je dan nu aan voor de mini-workshop Jouw Lat Omlaag.

Meld je nu aan

En ontvang direct de mini-workshop

© Copyright 2022 | Lian Mutsers | Privacy statement | Algemene voorwaardenContact | Alle rechten voorbehouden