Liefdevol met onrust Challenge

Een luchtige kijk op onrust
mét praktische tools

2, 3 en 4 oktober

van 19:30 tot 20:30 uur

Waarom mee doen?

vinkje lian mutsers

Je leert door een liefdevolle bril kijken naar onrust

vinkje lian mutsers

Je brengt je hoofd tot rust

vinkje lian mutsers

Je vergroot gedragenheid in jezelf om onrust op een gezonde manier te reguleren

vinkje lian mutsers

Je schakelt van angst- naar compassie

vinkje lian mutsers

Je bespaart energie die je kunt gebruiken voor wat je werkelijk verlangt

vinkje lian mutsers

Deze nieuwe kijk op onrust inclusief tools kun jij levenslang blijven toepassen

Mijn gratis cadeau aan jou

YES, IK DOE MEE

Dit is wat je krijgt

email

3 mails met waardevolle kennis

Live sessies

3 live sessies met Lian van 60 minuten

file

3 Praktische oefeningen om onrust te reguleren

Samen staan we sterk

Verbinding met gelijkgestemden

online sessie waarin ik je meeneem van je hoofd naar je hart

Herkenning en erkenning

Je doet het niet alleen

Een liefdevolle kijk op onrust

lian mutsers

Ondanks dat “leven vanuit je hart” heerlijk klinkt, komt er ook een hoop onrust bij kijken doordat je angsten overwint, oude beschermingsmechanisme loslaat, jouw grenzen aangeeft, je behoeften uitspreekt, dappere keuzes maakt en jezelf laat zien in jouw talenten.

Onrust is onlosmakelijk verbonden aan het leven en het is tijd om ervoor te zorgen dat je jezelf er niet door laat leiden.

>>> Een leven leiden zoals het hoort komt met onrust 

>>> Een leven leiden vanuit je hart komt met onrust

En jij bent er klaar voor om op een liefdevolle manier met onrust om te leren gaan omdat je kiest voor een leven dat in het teken staat van het volgen van jouw hartsverlangens in plaats van het vermijden van onrust.

Tijdens de Liefdevol met onrust Challenge ontwikkel jij een luchtige kijk op onrust als basis voor een hartgedreven leven.

Wat anderen zeggen over de challenge

Liefdevol zijn met onrust Challenge

op 2, 3 en 4 oktober

We starten over:

Veelgestelde vragen

Op 2, 3 en 4 oktober staan 3 live sessies gepland van 19:30 tot 20:30. Iedere ochtend van de sessies zal je een mail ontvangen met waardevolle kennis ter voorbereiding. In de live sessies deel ik namelijk mijn persoonlijke ervaring zodat de kennis praktisch wordt voor je. De sessies zullen plaatsvinden in WebinarGeek en je ontvangt de link naar de sessies per mail. 

Daarnaast zul je iedere dag een oefening aangereikt krijgen, ofwel tijdens de sessie ofwel om zelfstandig uit te voeren na afloop van de sessie. Ik zal je hier volledig in meenemen zodat het helder is voor je wat je moet doen.

De live sessies zullen ongeveer 60 minuten duren. Ter voorbereiding op de sessie ontvang je in de ochtend een mail met waardevolle kennis, ik wil je aanmoedigen om hier 15 tot 30 minuten tijd voor te reserveren. Hoe meer tijd jij jezelf geeft om met de Challenge bezig te zijn, hoe beter dat is voor de werkelijke integratie in jouw dagelijkse leven.

Je hebt een laptop of tablet of telefoon nodig om de mail te kunnen ontvangen en de sessies te kunnen volgen. Daarnaast wil ik je adviseren om de sessies in een rustige ruimte te volgen waarin je niet gestoord kan worden. Verder is pen en papier erg handig om je inzichten op te schrijven.

Het is geen probleem als je op een van de data er niet live bij kunt zijn. Er komt van iedere live sessie een replay beschikbaar die tot het einde van de week toegankelijk zal zijn. 

Het is natuurlijk wel het allerbeste om live aanwezig te zijn, zodat je vol in de energie kunt stappen en je vragen kunt stellen. 

De Challenge is speciaal ontwikkeld voor mensen die herkennen dat ze zelf degene zijn die hen de grootste druk opleggen. Ze hebben ook al het een en ander gedaan op gebied van persoonlijke ontwikkeling, ze kennen hun patronen en begrijpen waar deze vandaan komen. Ze herkennen dat de druk die zij zichzelf opleggen, telkens weer in andere vormen terugkomt. Ze willen leven vanuit hun hart en beseffen dat dit gepaard gaat met onrust, maar ze zijn op zoek naar een manier om met deze onrust om te gaan. 

Het is belangrijk om te weten dat je tijdens deze Challenge geen trucjes leert om onrust te voorkomen of om het niet te hoeven voelen. Deze Challenge is juist gericht op het accepteren van onrust als wezenlijk onderdeel van ons (gevoels)leven.

Later dan de data van de Challenge is het niet meer mogelijk om mee te doen. Ik nodig je dan ook uit mee te lezen en aan te sluiten tijdens de duur van de Challenge.

Ik doe mee

lian mutsers