Genoeg van nooit goed genoeg

Neem afscheid van de druk die jij jezelf oplegt

Gaat dit over jou?

 Jij legt jezelf een hoge druk op terwijl je tegen andere zegt dat ze minder streng voor zichzelf moeten zijn. 

 Jouw hoofd staat geen moment stil en je hebt last van pieker gedachten. Hierdoor ervaar je veel onrust.

 Je weet dat je te veel van jezelf vraagt maar ‘nee’ zeggen is niet bepaald jouw ding

 Het lukt je niet om te genieten van vrije tijd door alles wat jij ‘moet’ van jezelf. De lijst lijkt oneindig.

 

 

Dan gaat deze cursus jou zeker weten helpen!

Je zou toch gelukkiger moeten zijn?

Je hebt tenslotte alles goed voor elkaar. Een baan, lieve vrienden en familie om je heen. Toch ben je ontevreden door de druk die jij jezelf oplegt.

Je beschikt over een lijst met eisen waaraan je van jezelf moet voldoen voordat je tevreden kunt zijn en rust kunt nemen. Helaas merk je inmiddels dat zelfs dan de rust van korte duur is. Het lijkt gewoon nooit goed genoeg…

Mogelijk staan inmiddels ‘ik moet ontspannen’ en ‘ik moet genieten’ ook op je lijstje en merk je dat het je maar niet lukt. 

Je bent niet de enige! In mijn praktijk werk ik als psycholoog dagelijks met mensen zoals jij.

In een maatschappij waar we op allerlei manieren dagelijks geconfronteerd worden met ‘het perfecte plaatje’ is het moeilijk om dicht bij jezelf te blijven.

Hiervoor zijn vaardigheden nodig die we niet leren op school maar oh wat zou dat fijn zijn. Gelukkig ben je nooit te oud om te leren!

 

 De cursus Genoeg van Nooit Goed Genoeg

Is opgebouwd uit 7 verschillende modules waarin je stap voor stap toe werkt naar jouw persoonlijke toolkit om af te rekenen met de hoge eisen die jij aan jezelf blijft stellen.

In iedere module reik ik jou een praktische tool aan waar jij mee aan de slag gaat om deze eigen te maken. In de 7e module komen deze tools samen in een overzichtelijk en praktisch toepasbaar plan van aanpak.

Zo beschik jij na de training over jouw persoonlijk strategie. De modules zijn gebaseerd op mijn ervaring als psycholoog en mijn persoonlijke ervaring.

Zij gingen je voor

 

 

 

 

 

 

 

“Eind 2016 raakte ik in een burn-out en sindsdien heb ik veel last van onrust. Direct na de eerste module kreeg ik al veel inzichten en begrijp ik eindelijk waar de onrust vandaan komt. Deze eye opener geeft rust! Daarnaast ben ik je heel dankbaar voor de handvatten die ik gekregen heb. Ik kijk uit naar de rest van de cursus!”

– Laura

 

 

 

 

 

 

 

Modules van de cursus

A

Module 1: Bewustwording voor verandering

Misschien heb jij al maanden of zelfs jaren last van jouw hoge lat. Het overkomt je bijna op de automatische piloot. Om tot een duurzame verandering te komen is eerst bewustwording nodig. In deze module leer jij waarom het je niet eerder is gelukt om tot verandering te komen.

 

U 

Module 2: Zelfbeeld

Jij vindt dat je moet voldoen aan een lijst met eisen voordat je tevreden kunt zijn. En zelfs als je aan die eisen voldoet, kun je hier niet lang van genieten en ligt het volgende eisenlijstje al klaar. Je blijft overcompenseren. In deze module leer jij jezelf waarderen om andere redenen dan prestatie en resultaten.

 

Module 3: Van denken naar voelen

Waarschijnlijk ben jij rationeel ontzettend sterk. Als je jouw situatie met alleen denken had kunnen veranderen, was dat allang gebeurt. Alleen weten dat jij meer dan goed genoeg bent is niet voldoende, je zult dit daadwerkelijk zo moeten voelen. Voelen dat jij waardevol bent, maakt het onnodig om nog langer te overcompenseren

Z

Module 4: Zelfzorg

Dit staat waarschijnlijk niet op jouw prioriteiten lijst. Misschien vind je het zelfs moeilijk om hier überhaupt tijd voor vrij te maken. In deze module leer waarom zelfzorg zo belangrijk. Daarnaast leer jij eindelijk hoe jij dit een plek kan geven in jouw dagelijkse leven.

 

Module 5: Van onrust naar rust

Blijf jij maar aan jezelf voorbij lopen terwijl je jezelf iedere keer weer voorneemt om dat niet te doen? Hoe groter de onrust, hoe harder jij gaat lopen. In deze module leer jij met behulp van simpele methoden  hoe jij voor eens en voor altijd bij jezelf kunt blijven en tot rust kunt komen, hoe groot de onrust ook is.

 

l

Module 6: Moeilijke keuzes makkelijk leven

En makkelijke keuzes moeilijk leven. Het is makkelijker voor jou om ‘ja’ te zeggen wanneer je ‘nee’ voelt. Het is makkelijker voor jou om door te rennen terwijl je rust moet nemen. Met wat je hebt opgebouwd in de voorgaande modules is dat verleden tijd en dat gaan we omzetten naar de praktijk. Tijd voor jou!

Module 7: Afstand nemen van gedachten

Al vanalles geprobeerd om jouw hoofd tot rust te krijgen? Van omdenken tot aan hulp van een psycholoog maar zonder het gewenste effect? In deze module leer je op een totaal andere manier te kijken naar je gedachten door afstand van ze te nemen. Je gedachten verliezen hun kracht en jij krijgt de controle terug.

 

Wat de cursus zo waardevol maakt

7

Een oplossing voor de lange termijn

Als psycholoog help ik je in deze cursus patronen te doorbreken voor de lange termijn. Ik reik je nieuwe inzichten aan en geef je praktische tools om voor eens en altijd af te rekenen met de hoge eisen die jij aan jezelf stelt.

 

7

Op jouw tempo, praktisch en concreet

Je doorloopt de cursus op jouw eigen tempo, waar en wanneer je maar wilt. Daarnaast bouw je een naslag werk op waar jij ten alle tijden op terug kan vallen

 

7

Psycholoog met ruime ervaring

 Als psycholoog werk ik al jaren met mensen zoals jij. Inmiddels doe ik dit dagelijks in mijn eigen praktijk. Op basis van mijn ervaring en scholingen, weet ik precies wat jij nodig hebt. 

De cursus Genoeg van nooit goed genoeg

Nu met een tijdelijke introductie korting

€67,- incl. BTW i.p.v. €97,-

Tevreden zijn met jezelf waardoor je niet meer vanalles van jezelf moet.

✓ Afstand nemen van het denken waardoor je de hoge eisen aan jezelf kunt loslaten.

Onrust in je hoofd tot rust krijgen waardoor je eindelijk weer kunt ontspannen in vrije tijd.

 Jezelf op 1 zetten waardoor je meer rust ervaart en jezelf kunt ontwikkelen.

Het programma Genoeg van nooit goed Genoeg is ontwikkeld op basis van mijn kennis en ervaring als psycholoog binnen de geestelijke gezondheidszorg in combinatie met mijn persoonlijke ervaring. Ik ben er dus vrij zeker van dat dit programma jou gaat helpen.

Mocht het onverwacht niet zijn wat je wilde?

Ik bied je 100% niet goed geld terug garantie binnen 30 dagen

Wat krijg je

 6 maanden toegang tot de online leeromgeving

 Je volgt de cursus op jouw eigen tempo

 7 modules bestaande uit een video, werkboek en challenge

 De mogelijkheid om online ervaringen te delen met gelijkgestemden

 Aan het einde van de cursus beschik jij over een concreet en praktisch plan voor de LANGE termijn

 

 

De cursus Genoeg van nooit goed genoeg

Nu met een tijdelijke introductie korting

€67,- incl. BTW i.p.v. €97,-

Neem afscheid van piekeren

Loslaten wat anderen van je vinden

Weer kunnen ontspannen in vrije tijd

 Jouw kwaliteiten in balans

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd kost het me?
Jij bepaalt hoeveel tijd je aan de cursus spendeert. Weet dat wanneer je tot verandering wilt komen, je er dagelijks mee bezig zal moeten zijn. Dat geldt natuurlijk voor iedere verandering die je wilt maken in je leven. Ook na het doorlopen van de 7 modules, heb je tijd nodig om de tools toe te blijven passen.

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om nog een tijdje aan te modderen maar hoe lang doe je dat al? Hoe lang wil je dit nog blijven doen? Je kunt er ook voor kiezen om nu tijd te investeren en tot duurzame veranderingen te komen.

Wanneer kan ik starten?
Je kunt direct starten met de cursus. Je ontvangt binnen enkele minuten na aanmelding de inloggegevens voor de online leeromgeving. Wil jij liever later starten? Dat kan ook! Je behoudt 12 maanden toegang tot de cursus en je kunt hem op je eigen tempo volgen. 

Ik vind het toch te prijzig
Deze keuze kan ik niet voor jou maken. Je zult jezelf af moeten vragen wat een investering in jezelf jou waard is. Er is helaas geen quick fix of simpel trucje om jou van je klachten af te helpen. Als je last hebt van jouw klachten, zul je toch echt actie moeten ondernemen om tot verandering te komen. Deze cursus kan die stap voor jou zijn maar jij bepaalt of je hem zet.

Wat als ik blijf twijfelen?
Als je blijft twijfelen, neem dan vooral even contact met mij op via contact@lianmutsers.nl en ik mail je zo snel mogelijk terug om jouw vragen te beantwoorden. Ik kan dan met je meedenken of deze cursus past bij de klachten die je hebt.

Lian Mutsers Praktijk voor Psychologie & Coaching

contact@lianmutsers.nl