Ben jij klaar met de druk die jij jezelf oplegt?

En de onrust die daarmee samengaat?

Ontdek hoe jij jouw hoge eisen aan jezelf kunt loslaten zonder kwaliteit te verliezen

Gaat dit over jou?

 Je hebt moeite met ontspannen in vrije tijd omdat je nuttig moet zijn van jezelf.

 Je weet dat je te veel van jezelf vraagt maar ‘nee’ zeggen is niet bepaald jouw ding.

 Je verliest jezelf regelmatig in piekeren of over-analyseren van bepaalde situaties.

 Je ervaart een hoge (werk)druk door de eisen die jij aan jezelf stelt.

 

 

 

Dan is de kans groot dat…

Je regelmatig van je omgeving hoort dat je te veel van jezelf vraagt. Je weet dat ze gelijk hebben maar het lukt gewoon niet om die hoge eisen los te laten…

Gevolgen op de lange termijn

Uit wetenschappelijk onderzoek komt naar voren dat kenmerken als een hoog verantwoordelijkheids- gevoel, een hoge mate van betrokkenheid, loyaliteit, perfectionisme en gedrevenheid voorspellers zijn voor het ontwikkelen van een burn out.

Natuurlijk is een burn-out er niet plotseling. Deze komt voort uit een proces van langere tijd maar je beseft je maar al te goed dat langer doorgaan in jouw huidige modus niet gezond voor je is.

De beschreven voorspellers zijn stuk voor stuk ook prachtige eigenschappen, kwaliteiten, die je niet wilt verliezen. Het probleem is alleen dat deze kwaliteiten worden aangevoerd vanuit een angst. Wanneer je de angst aanpakt, blijven alleen de kwaliteiten over en ontstaat er ruimte voor balans. Zo voorkom je een burn out op de lange termijn. 

Meer weten over die onderliggende angst? Lees dan gauw verder.

Je zou toch gelukkiger moeten zijn?

Je hebt alles goed voor elkaar. Een baan, lieve vrienden en familie om je heen. Toch lijkt het nooit genoeg en ervaar je stress.

Je probeert goed voor jezelf te zorgen. Van mediteren, tijd met vrienden tot aan sporten en gezonde voeding. Je vraagt je inmiddels af wat je verkeerd doet, want ook zorgen voor jezelf voelt ondertussen steeds vaker als een ‘moetje’ en stress neemt toe.

En dit is waarom.

De onrust en stress die jij ervaart zijn niet het probleem, het zijn symptomen.

Onderliggend aan die oppervlakte gaat een angst schuil die jou telkens weer drijft om het uiterste van jezelf te vragen.

Wij mensen hebben namelijk een hekel aan gevoelens van pijn en angst en we doen er alles aan om er zo snel mogelijk van weg te komen. Dit doe jij in de vorm van overcompenseren. Zolang jij aan jouw eisen voldoet, blijven de gevoelens van angst op afstand maar tegelijkertijd breekt het je op. 

Stop met symptoombestrijding…

Zolang jij deze onderliggende angst niet aanpakt, blijft stress terug komen.

Wat is die angst dan?

Niet aan jouw eisen voldoen betekent niet goed genoeg zijn en dát is jouw angst.

De angst om niet goed genoeg te zijn.

Rationeel weet jij echt wel dat je goed genoeg bent, maar toch:

 Wil je, vaak ten kosten van jezelf, anderen niet teleurstellen

 Voelt het als falen wanneer je een fout maakt

 Lukt het maar niet om ‘nee’ te zeggen

 Pieker jij je suf over hoe je een bepaalde situatie moet aanpakken

Je wilt niet dat een ander een negatief oordeel heeft over jou want dat zou raken aan de angst om niet goed genoeg te zijn.

Jij hebt genoeg van nooit goed genoeg en het is tijd voor verandering!

Ik ben Lian Mutsers

Ik ben Lian Mutsers en als psycholoog help ik mensen bij het loslaten van de hoge eisen die zij aan zichzelf stellen, zodat ze rust en tevredenheid ervaren en weer kunnen genieten van vrije tijd.

Naast 1-op-1 trajecten in mijn praktijk aan de hand van bewezen effectieve methodieken, wil ik toegankelijk zijn voor iedereen. Daarom ontwikkelde ik deze laagdrempelige online cursus.

De methode die ik inzet is naast de wetenschap ook gebaseerd op mijn eigen ervaring. Ik werd lange tijd overheerst door een kritische stem en onrealistisch hoge eisen. Hierdoor ging ik voorbij aan mijn eigen behoeften met veel stress en een continu gevoel van ontevredenheid tot gevolg. Inmiddels is dat verledentijd en dat gun ik jou ook!

Ik ben ontzettend dankbaar voor het werk wat ik mag doen met prachtige 5 sterren reviews op Google als resultaat.

 

Online cursus Genoeg van nooit goed genoeg.

Ontvangen mijn nieuwsbrief

Tevreden klanten

Sterren beoordeling

Het resultaat is

✅ Minder ‘moeten’ van jezelf zodat je weer kunt ontspannen in vrije tijd

✅ Stoppen met piekeren zodat je weer rust hebt in je hoofd

✅ Zonder schuldgevoel jezelf op 1 zetten zodat je weer energie voelt

✅Werk loslaten in vrije tijd zodat je aandacht hebt voor je dierbaren

✅ Geen kort lontje meer en dus meer gezelligheid thuis

✅ Los kunnen laten wat anderen van je denken en kiezen voor wat JIJ wilt

Meer energie om te doen waar je zin in hebt

Wat anderen zeggen

 

 

 

 

 

 

 

“Eind 2016 raakte ik in een burn-out en sindsdien heb ik veel last van onrust. Direct na de eerste module kreeg ik al veel inzichten en begrijp ik eindelijk waar de onrust vandaan komt. Deze eye opener geeft rust! Daarnaast ben ik je heel dankbaar voor de handvatten die ik gekregen heb. Ik kijk uit naar de rest van de cursus!”

– Laura

 

 

 

 

 

 

 

Wat de cursus zo waardevol maakt

7

Een oplossing voor de lange termijn

Als psycholoog help ik je in deze cursus patronen te doorbreken voor de lange termijn. Ik reik je nieuwe inzichten aan en geef je praktische tools om voor eens en altijd af te rekenen met de hoge eisen die jij aan jezelf stelt.

 

7

Op jouw tempo, praktisch en concreet

Je doorloopt de cursus op jouw eigen tempo, waar en wanneer je maar wilt. Daarnaast bouw je een naslag werk op waar jij ten alle tijden op terug kan vallen

 

7

Psycholoog met ruime ervaring

 Als psycholoog werk ik al jaren met mensen zoals jij. Inmiddels doe ik dit dagelijks in mijn eigen praktijk. Op basis van mijn ervaring en scholingen, weet ik precies wat jij nodig hebt. 

Modules van de cursus

A

Module 1: Bewustwording voor verandering

Misschien heb jij al maanden of zelfs jaren last van jouw hoge lat. Het overkomt je bijna op de automatische piloot. Om tot een duurzame verandering te komen is eerst bewustwording nodig. In deze module leer jij waarom het je niet eerder is gelukt om tot verandering te komen.

 

 

U 

Module 2: Zelfbeeld

Jij vindt dat je moet voldoen aan een lijst met eisen voordat je tevreden kunt zijn. En zelfs als je aan die eisen voldoet, kun je hier niet lang van genieten en ligt het volgende eisenlijstje al klaar. Je blijft overcompenseren. In deze module leer jij jezelf waarderen om andere redenen dan prestatie en resultaten.

 

Module 3: Van denken naar voelen

Waarschijnlijk ben jij rationeel ontzettend sterk. Als je jouw situatie met alleen denken had kunnen veranderen, was dat allang gebeurt. Alleen weten dat jij meer dan goed genoeg bent is niet voldoende, je zult dit daadwerkelijk zo moeten voelen. Voelen dat jij waardevol bent, maakt het onnodig om nog langer te overcompenseren

Z

Module 4: Zelfzorg

Dit staat waarschijnlijk niet op jouw prioriteiten lijst. Misschien vind je het zelfs moeilijk om hier überhaupt tijd voor vrij te maken. In deze module leer waarom zelfzorg zo belangrijk. Daarnaast leer jij eindelijk hoe jij dit een plek kan geven in jouw dagelijkse leven.

 

Module 5: Van onrust naar rust

Blijf jij maar aan jezelf voorbij lopen terwijl je jezelf iedere keer weer voorneemt om dat niet te doen? Hoe groter de onrust, hoe harder jij gaat lopen. In deze module leer jij met behulp van simpele methoden  hoe jij voor eens en voor altijd bij jezelf kunt blijven en tot rust kunt komen, hoe groot de onrust ook is.

 

l

Module 6: Moeilijke keuzes makkelijk leven

En makkelijke keuzes moeilijk leven. Het is makkelijker voor jou om ‘ja’ te zeggen wanneer je ‘nee’ voelt. Het is makkelijker voor jou om door te rennen terwijl je rust moet nemen. Met wat je hebt opgebouwd in de voorgaande modules is dat verleden tijd en dat gaan we omzetten naar de praktijk. Tijd voor jou!

 

Module 7: Afstand nemen van gedachten

Al van alles geprobeerd om jouw hoofd tot rust te krijgen? Van omdenken tot aan hulp van een psycholoog maar zonder het gewenste effect? In deze module leer je op een totaal andere manier te kijken naar je gedachten door afstand van ze te nemen. Je gedachten verliezen hun kracht en jij krijgt de controle terug.

 

De cursus Genoeg van nooit goed Genoeg is ontwikkeld op basis van mijn kennis en ervaring als psycholoog binnen de geestelijke gezondheidszorg in combinatie met mijn persoonlijke ervaring. Ik ben er dus vrij zeker van dat dit programma jou gaat helpen.

Mocht het onverwacht niet zijn wat je wilde?

Ik bied je 100% niet goed geld terug garantie binnen 30 dagen

De cursus Genoeg van nooit goed genoeg

Nu met een tijdelijke introductie korting

€67,- incl. BTW i.p.v. €97,-

Tevreden zijn met jezelf waardoor je niet meer van alles van jezelf moet.

✓ Afstand nemen van het denken waardoor je de hoge eisen aan jezelf kunt loslaten.

Onrust in je hoofd tot rust krijgen waardoor je eindelijk weer kunt ontspannen in vrije tijd.

 Jezelf op 1 zetten waardoor je meer rust ervaart en jezelf kunt ontwikkelen.

Wat krijg je

 12 maanden toegang tot de online leeromgeving

 7 modules bestaande uit een video, werkboek en challenge

 Je volgt de cursus op jouw eigen tempo

 De mogelijkheid om online ervaringen te delen met gelijkgestemden

Aan het einde van de cursus beschik jij over een persoonlijke toolkit voor de LANGE termijn

Veel gestelde vragen

Hoeveel tijd kost het me?
Jij bepaalt hoeveel tijd je aan de cursus spendeert. Weet dat wanneer je tot verandering wilt komen, je er dagelijks mee bezig zal moeten zijn. Dat geldt natuurlijk voor iedere verandering die je wilt maken in je leven. Ook na het doorlopen van de 7 modules, heb je tijd nodig om de tools toe te blijven passen.

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om nog een tijdje aan te modderen maar hoe lang doe je dat al? Hoe lang wil je dit nog blijven doen? Je kunt er ook voor kiezen om nu tijd te investeren en tot duurzame veranderingen te komen.

Wanneer kan ik starten?
Je kunt direct starten met de cursus. Je ontvangt binnen enkele minuten na aanmelding de inloggegevens voor de online leeromgeving. Wil jij liever later starten? Dat kan ook! Je behoudt 12 maanden toegang tot de cursus en je kunt hem op je eigen tempo volgen.

Is het de investering waard?
Wat is het je waard om meer rust en tevredenheid te gaan ervaren? Er is helaas geen quick fix of simpel trucje om jou van je klachten af te helpen. Als je last hebt van jouw klachten, zul je toch echt actie moeten ondernemen om tot verandering te komen. Deze cursus kan die stap voor jou zijn.

Wat als ik blijf twijfelen?
Als je blijft twijfelen, neem dan vooral even contact met mij op via contact@lianmutsers.nl en ik mail je zo snel mogelijk terug om jouw vragen te beantwoorden. Ik kan dan met je meedenken of deze cursus past bij de klachten die je hebt.

De cursus Genoeg van nooit goed genoeg

Nu met een tijdelijke introductie korting

€67,- incl. BTW i.p.v. €97,-

Neem afscheid van piekeren

Loslaten wat anderen van je vinden

Weer kunnen ontspannen in vrije tijd

 Jouw kwaliteiten in balans

Lian Mutsers Praktijk voor Psychologie & Coaching

contact@lianmutsers.nl