Een liefdevolle relatie met onrust

Essentieel voor een leven van binnen naar buiten

Een liefdevolle relatie met onrust

Essentieel voor een leven van binnen naar buiten

Ik wil het!

Brown and White Quotes Instagram Posts

Een hartgedreven leven


Ondanks dat het leven leiden vanuit je hart heerlijk klinkt, brengt het óók onrust met zich mee:

Watercolour dot 1

Oude beschermingsmechanisme loslaten die jou klein houden

Watercolour dot 1

Je grenzen aangeven en je behoeften uitspreken

Watercolour dot 1

Dappere keuzes maken en een nieuw pad bewandelen

Watercolour dot 1

Loskomen van wat anderen vinden of verwachten

Watercolour dot 1

Je angsten overwinnen en staan voor waar je in gelooft

Jij bent er klaar voor…

Om op een liefdevolle manier met onrust om te leren gaan

omdat je kiest voor een leven dat in het teken staat van het volgen van jouw hartsverlangens in plaats van het vermijden van onrust.

Met de cursus
Een liefdevolle relatie met onrust

vinkje lian mutsers

Leer jij hoe onrust jou juist probeert te bewegen naar een hartgedragen leven waardoor je er met compassie naar kunt kijken en de basis legt voor samenwerken met- in plaats van vechten tegen-

vinkje lian mutsers

Bouw jij aan een liefdevolle houding waarmee jij in staat bent om alles van jezelf te ontvangen; the good, the bad & the ugly om te schakelen van een hoofdgedreven leven naar een hartgedreven leven

vinkje lian mutsers

Krijg jij praktische tools aangereikt om onrust op een gezonde manier te reguleren zodat er een gevoel van gedragenheid in jezelf ontstaat waarmee jij vol vertrouwen jouw pad durft te kiezen

vinkje lian mutsers

Maak jij het mogelijk voor jezelf om het leven te leiden op basis van jouw hart doordat je onderscheid kunt maken tussen onrust vanuit angst en onrust vanuit liefde

lian mutsers

Wat de cursus inhoudt

Watercolour dot 1

Een liefdevolle relatie met onrust is 3-weekse online-cursus

Watercolour dot 1

De cursus bestaat uit 3 modules en iedere module bestaat uit 7 lessen die je dagelijks kunt volgen binnen 45-60 minuten

Watercolour dot 1

Iedere dag opent zich een nieuwe les die bestaat uit een video, waardevolle kennis ondersteunend aan de video en uit een oefening

Watercolour dot 1

Denk bij de oefening aan schrijfopdrachten, meditaties en vooral ook aan praktische oefeningen om onrust daadwerkelijk te reguleren

In deze cursus komt alles samen wat je nodig hebt om de rust in jezelf  te bewaken terwijl je vanuit je hart blijft kiezen voor wat goed voelt voor jou.

Wat klanten zeggen over deze cursus

Deze eenmalige aanbieding is inclusief

Community van gelijkgestemden

Besloten community

3 maanden toegang tot een besloten community waar jij al jouw vragen, inzichten en successen kunt delen met mij en andere deelnemers

Live sessies

Live Q&A

3x een live Q&A op dinsdag 24 oktober, donderdag 23 november en een afsluitende Q&A op donderdag 21 december 
(allen op 19:30 uur  en replay 
komt beschikbaar)

Levenslang toegang tot het online programma Jouw lat omlaag

Online leeromgeving

12 maanden onbeperkt toegang tot de online-cursus omgeving dus het is ook mogelijk om de cursus op je eigen tempo en/of later te volgen

LET OP: In de toekomst zal het niet meer mogelijk zijn om de cursus los te volgen, alleen in combinatie met het BinnensteBuiten Membership.

De cursus

Een liefdevolle relatie met onrust

Mockups 1

Unieke en éénmalige pilot aanbieding

vinkje lian mutsers

12 maanden toegang tot de cursus t.w.v. € 497,-

vinkje lian mutsers

3 maanden coaching binnen de community t.w.v. € 997,-

vinkje lian mutsers

3 live sessies t.w.v. € 447,-

€ 397,- incl. BTW ipv € 497,-

Let’s go!

Dit gaan we doen

Direct na aankoop van de cursus ontvang jij jouw inloggegevens voor de online leeromgeving. Per dag opent zich een nieuwe module voor je.

Yes dit wil ik

Module 1

Mijn onrust is mijn teacher

In deze module neem ik je mee in een essentieel stuk context. De vraagtekens die de naam van deze module wellicht al bij je oproepen, zullen allemaal verdwijnen terwijl ik je meeneem in dit compleet nieuwe perspectief. Met dit nieuwe perspectief creëren we compassie voor datgene waar jij door de jaren heen een negatieve associatie mee hebt opgebouwd. Hiermee leggen we het fundament voor een liefdevolle houding richting alle stukken van jezelf, ook de stukken die gepaard gaan met onrust en ongemak.

Module 2

Mijn gedragenheid is mijn basis

In deze module gaan we bouwen op het fundament wat we in module 1 samen hebben neergelegd. In deze module laat ik je kennismaken met de mannelijke- en de vrouwelijke energie in jezelf en laat ik je zien hoe we deze in kunnen zetten om gedragenheid in jezelf te creëren aan de hand van mijn favoriete en hele krachtige tools. 

Module 3

Mijn hart is mijn kompas

In de laatste module laat ik je zien hoe we met de gedragenheid die we creëren in jezelf, jouw hart als het ware vrijspelen. Je hartsverlangens volgen gaat namelijk gepaard met onrust, denk bijvoorbeeld aan:

  • Jezelf schuldig voelen
  • Van de gebaande paden afwijken
  • Jezelf laten zien
  • Andere keuzes maken dan anderen

Hoe meer jij kunt zien wat het dragen van jouw onrust jouw daadwerkelijk oplevert, hoe makkelijker het zal worden om dit te doen. In deze laatste module versterken we inzicht door het vergroten van jouw bewustzijn en de dankbaarheid in jezelf.

De cursus

Een liefdevolle relatie met onrust

Mockups 1

Unieke en éénmalige pilot aanbieding

vinkje lian mutsers

12 maanden toegang tot de cursus t.w.v. € 497,-

vinkje lian mutsers

3 maanden coaching binnen de community t.w.v. € 997,-

vinkje lian mutsers

3 live sessies t.w.v. € 447,-

€ 397,- incl. BTW ipv € 497,-

Let’s go!

Veelgestelde vragen

De cursus is zodanig in elkaar gezet dat je hem in 3 weken kunt doorlopen. Iedere dag doorloop je dan een les en hiermee zul je zo’n 30 tot 60 minuten bezig zijn. 

Jij bepaalt natuurlijk zelf jouw tempo voor het doorlopen van de cursus en hoeveel tijd je er per keer aan besteed. Uiteindelijk kost het aanleren van een nieuwe houding je altijd tijd. Hoe meer tijd jij jezelf gunt om hiermee bezig bent, hoe meer jij de inhoud eigen maakt. Zie dit als onderdeel van jouw investering in een makkelijker leven.

De drie live-sessies vinden plaats in Zoom: op dinsdag 24 oktober en donderdag 23 november een live Q&A om 19:30 uur en op 21 december een afsluitende live Q&A  om 19:30 uur. Je zult de link naar deze calls ontvangen per mail. De sessies worden opgenomen en ze worden na afloop in de online omgeving geplaatst zodat je ze daar lekker op je gemak kunt terugkijken. Mocht je niet live aanwezig kunnen zijn maar wel vragen willen stellen, dan kan dat door je vragen door te sturen via de community!

Direct na aanschaf ontvang je de inloggegevens voor de online omgeving. Je kunt dan direct van start gaan. Daarna zullen de modules onbeperkt voor je beschikbaar zijn zodat je ze 12 maanden lang terug kunt blijven kijken.

Je hebt tot en met 31 december toegang tot de online community waar jij al jouw vragen kunt stellen, inzichten kunt delen en successen kunt vieren.

Laat me raden, jij hebt het idee dat je “een moeilijk geval” bent? Omdat je rationeel sterk bent, echt wel begrijpt wat er gebeurd maar in je gevoelswereld niet tot verandering komt? 

I’ve been there en samen met mij, veel van mijn andere klanten ook. Je gevoelens begrijpen is iets totaal anders dan je gevoelens daadwerkelijk ervaren en dragen. Dat je daar tot op heden nog niet comfortabel mee bent geworden, betekent niet dat je een moeilijk mens bent maar dat je simpelweg niet de juiste tools hebt gevonden. 

Je mag mij jouw situatie altijd voorleggen in reply op deze mail, want ik denk graag met je mee maar ik vind het belangrijk om het idee van ‘te moeilijk zijn’ in een ander perspectief te plaatsen. 

Naast de inhoud van de cursus gaan de community ondersteuning en de live sessies je helpen om de tools te integreren en ik durf te zeggen dat je hier sowieso stappen in zult maken. 

Deze cursus is een vervolg op de overige cursussen en is daarmee specifiek ontwikkeld voor mensen die al het een en ander hebben gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ze kennen hun patronen en begrijpen waar deze vandaan komen. Ze herkennen dat de druk die zij zichzelf opleggen, telkens weer in andere vormen terugkomt en ze willen leren om hier op een gezonde manier mee om te gaan.

Wat is het je waard om meer draagkracht en vertrouwen te ervaren als het gaat om het volgen van je hart? Er is geen quick fix of trucje om onrust uit je leven te helpen, moet je ook helemaal niet willen… want onrust helpt jou juist draagkracht en vertrouwen te bouwen wanneer je er op de juiste manier mee leert werken. Als je last hebt van de manier waarop je nu met onrust omgaat, zul je toch echt actie moeten ondernemen om tot verandering te komen. Deze cursus kan die stap voor jou zijn.

Als je blijft twijfelen, neem dan vooral even contact met mij op via contact@lianmutsers.nl en ik mail je zo snel mogelijk terug om jouw vragen te beantwoorden. Ik kan dan met je meedenken of deze cursus past bij de klachten die je hebt.

Ik doe mee

lian mutsers