Een liefdevolle relatie met onrust

Voor een leven op jouw eigen unieke voorwaarden

Een liefdevolle relatie met onrust

Voor een leven op jouw unieke voorwaarden

Brown and White Quotes Instagram Posts

Onrust is onoverkomelijk...

En jij kunt kiezen om het liefdevol te leren dragen zodat jij het leven voluit kunt leven

Watercolour dot 1

Oude beschermingsmechanisme loslaten die jou klein houden

Watercolour dot 1

Je grenzen aangeven en je behoeften uitspreken

Watercolour dot 1

Dappere keuzes maken en een nieuw pad bewandelen

Watercolour dot 1

Loskomen van wat anderen vinden of verwachten

Watercolour dot 1

Je angsten overwinnen en staan voor waar je in gelooft

"Na 43 jaar in de overleefstand, kan ik nu ook eindelijk ervaren hoe het voelt om te leven"

- Nanneke

Met de unieke
Liefdevol met onrust Methode™

vinkje lian mutsers

Wordt het kraakhelder voor jou wat het nou werkelijk is dat jij wilt, doordat je duidelijk onderscheid kunt maken tussen hoofd en hart.

vinkje lian mutsers

Kun jij samenwerken met de onrust die jou er tot op heden van heeft weerhouden om voor jezelf te kiezen en ben jij daadwerkelijk in charge van jouw leven.

vinkje lian mutsers

Heb jij alle tools in huis om gevoelens als angst en onzekerheid gezond te reguleren waardoor jij iedere uitdaging aandurft.

vinkje lian mutsers

Ontwikkel jij een ongekend vertrouwen in jezelf waardoor jij een diepe rust ervaart en een vurig excitement voelt voor het leven.

lian mutsers

Wat de cursus inhoudt

Je doorloopt stap voor stap de bewezen effectieve Liefdevol met onrust Methode™. Hierin komt alles samen wat je nodig hebt om de rust in jezelf  te bewaken terwijl je vanuit je hart blijft kiezen voor wat goed voelt voor jou.

Watercolour dot 1

Op basis van de Liefdevol met onrust Methode™ bestaat de cursus uit 3 modules en iedere module bestaat vervolgens uit 7 lessen die je dagelijks kunt volgen binnen 45-60 minuten

Watercolour dot 1

Iedere dag opent zich een nieuwe les die bestaat uit een video, waardevolle kennis ondersteunend aan de video en een krachtige oefening

Watercolour dot 1

Denk bij de oefening aan schrijfopdrachten, prachtige meditaties en vooral ook aan praktische tools om onrust daadwerkelijk te reguleren

Wat klanten zeggen over deze cursus

Deze eenmalige aanbieding is inclusief

Community van gelijkgestemden

Besloten community

Een warme community van gelijkgestemden om jouw inzichten en successen te delen, met elkaar te verbinden en van elkaar te leren

Kraakhelder en raak

Bewezen effectief

Dit is jouw ultieme kans om werkelijk tot integratie te komen van alles wat je wellicht al lange tijd weet maar wat oh zo moeilijk is om te integreren. Not anymore met deze cursus! 

Levenslang toegang tot het online programma Jouw lat omlaag

Online leeromgeving

12 maanden onbeperkt toegang tot de online-cursus omgeving waardoor je ruime tijd hebt en de cursus zo vaak als je wilt kunt herhalen 

De cursus

Een liefdevolle relatie met onrust

Mockups 1
vinkje lian mutsers

12 maanden toegang tot de cursus 

vinkje lian mutsers

Doorloop stap voor stap de Liefdevol met onrust Methode™

vinkje lian mutsers

Een schatkist aan antwoorden op veelgestelde vragen

vinkje lian mutsers

Krachtige activaties & meditaties 

vinkje lian mutsers

Alléén vandaag beschikbaar met 60% korting!!

€397,- incl. BTW

€ 158,80 incl. BTW
(betalen in termijnen is mogelijk)

Dit gaan we doen

Direct na aankoop van de cursus ontvang jij jouw inloggegevens voor de online leeromgeving. Per dag opent zich een nieuwe module voor je en doorloop jij stap voor stap de Liefdevol met onrust Methode™

Module 1

Mijn onrust is mijn teacher

Onrust is onlosmakelijk verbonden aan het leven en jij hebt de keuze om er op een gezonde manier mee om te leren gaan, zodat JIJ in charge bent in plaats van angst. Vecht niet langer tegen onrust maar leer ermee samenwerken en open de deuren naar een leven vol van ongekende mogelijkheden. 

Module 2

Mijn gedragenheid is mijn basis

Rust jezelf uit met prachtige regulatie strategieën, leer je zenuwstelsel kalmeren en ervaar de kracht van gedragenheid in jezelf waardoor jij met een onuitputtelijk vertrouwen iedere uitdaging aan durft te gaan. 

Module 3

Mijn hart is mijn kompas

Dankzij jouw nieuwe relatie met onrust en de gecultiveerde gedragenheid in jezelf om iedere uitdaging aan te gaan, heb je jouw hart vrijgespeeld om jou de weg te kunnen wijzen. Leer jouw kompas lezen en creëer een leven op jouw unieke voorwaarden. No mountain to high no river to deep. 

De cursus

Een liefdevolle relatie met onrust

Mockups 1
vinkje lian mutsers

12 maanden toegang tot de cursus 

vinkje lian mutsers

Doorloop stap voor stap de Liefdevol met onrust Methode™

vinkje lian mutsers

Een schatkist aan antwoorden op veelgestelde vragen

vinkje lian mutsers

Krachtige activaties & meditaties

€397,- incl. BTW

€ 158,80 incl. BTW

(betalen in termijnen is mogelijk)

Veelgestelde vragen

De cursus is zodanig in elkaar gezet dat je hem in 3 weken kunt doorlopen. Iedere dag doorloop je dan een les en hiermee zul je zo’n 30 tot 60 minuten bezig zijn. 

Jij bepaalt natuurlijk zelf jouw tempo voor het doorlopen van de cursus en hoeveel tijd je er per keer aan besteed. Uiteindelijk kost het aanleren van een nieuwe houding je altijd tijd. Hoe meer tijd jij jezelf gunt om hiermee bezig bent, hoe meer jij de inhoud eigen maakt. Zie dit als onderdeel van jouw investering in een makkelijker leven.

Direct na aanschaf ontvang je de inloggegevens voor de online omgeving. Je kunt dan direct van start gaan. Daarna zullen de modules onbeperkt voor je beschikbaar zijn zodat je ze 12 maanden lang terug kunt blijven kijken.

Stel je voor: de online versie van Friends waarbij jij al jouw inzichten, struggles en successen kwijt kunt. Een groep dappere gelijkgestemden die allemaal toegewijd zijn aan hun hart en daarmee hetzelfde pad als jij bewandelen. De plek waar je de verbinding vindt die je misschien zelfs wel mist bij je huidige vrienden. Dit wil je! 

Laat me raden, jij hebt het idee dat je “een moeilijk geval” bent? Omdat je rationeel sterk bent, echt wel begrijpt wat er gebeurd maar in je gevoelswereld niet tot verandering komt? 

I’ve been there en samen met mij, veel van mijn andere klanten ook. Je gevoelens begrijpen is iets totaal anders dan je gevoelens daadwerkelijk ervaren en dragen. Dat je daar tot op heden nog niet comfortabel mee bent geworden, betekent niet dat je een moeilijk mens bent maar dat je simpelweg niet de juiste tools hebt gevonden. 

Je mag mij jouw situatie altijd voorleggen via contact@lianmutsers, want ik denk graag met je mee maar ik vind het belangrijk om het idee van ‘te moeilijk zijn’ in een ander perspectief te plaatsen. 

Naast de inhoud van de cursus gaan het contact met gelijkgestemden en de live sessies je helpen om de tools te integreren en ik durf te zeggen dat je hier sowieso prachtige stappen in zult maken. 

Deze cursus is een vervolg op de overige cursussen en is daarmee specifiek ontwikkeld voor mensen die al het een en ander hebben gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ze kennen hun patronen en begrijpen waar deze vandaan komen. Ze herkennen dat de druk die zij zichzelf opleggen, telkens weer in andere vormen terugkomt en ze willen leren om hier op een gezonde manier mee om te gaan. Deze cursus gaat écht over de integratie en de belichaming. 

Wat is het je waard om meer draagkracht en vertrouwen te ervaren als het gaat om het volgen van je hart? Er is geen quickfix of trucje om onrust uit je leven te helpen, moet je ook helemaal niet willen… want onrust helpt jou juist draagkracht en vertrouwen te bouwen wanneer je er op de juiste manier mee leert werken. Als je last hebt van de manier waarop je nu met onrust omgaat, zul je toch echt actie moeten ondernemen om tot verandering te komen. Deze cursus kan die prachtige stap zijn voor jou!

Als je blijft twijfelen, neem dan vooral even contact met mij op via contact@lianmutsers.nl en ik mail je zo snel mogelijk terug om jouw vragen te beantwoorden. Ik kan dan met je meedenken of deze cursus past bij jouw behoeften.

lian mutsers