Liefdevol met onrust Challenge

Een luchtige kijk op onrust
mét praktische tools

Je leert jouw onrust op een gezonde manier reguleren. Minder stress, meer rust.

Waarom mee doen?

vinkje lian mutsers

Je leert door een liefdevolle bril kijken naar onrust

vinkje lian mutsers

Je brengt je hoofd tot rust

vinkje lian mutsers

Je vergroot gedragenheid in jezelf om onrust op een gezonde manier te reguleren

vinkje lian mutsers

Je schakelt van angst- naar compassie

vinkje lian mutsers

Je bespaart energie die je kunt gebruiken voor wat je werkelijk verlangt

vinkje lian mutsers

Deze nieuwe kijk op onrust inclusief tools kun jij levenslang blijven toepassen

Dit is wat je krijgt

Je doet het niet alleen

Een liefdevolle kijk op onrust

Live sessies

3 sessies met Lian van 60 minuten

file

3 Praktische oefeningen om onrust te reguleren

lian mutsers

Ondanks dat “leven vanuit je hart” heerlijk klinkt, komt er ook een hoop onrust bij kijken doordat je angsten overwint, oude beschermingsmechanisme loslaat, jouw grenzen aangeeft, je behoeften uitspreekt, dappere keuzes maakt en jezelf laat zien in jouw talenten.

Onrust is onlosmakelijk verbonden aan het leven en het is tijd om ervoor te zorgen dat je jezelf er niet door laat leiden.

>>> Een leven leiden zoals het hoort komt met onrust 

>>> Een leven leiden vanuit je hart komt met onrust

En jij bent er klaar voor om op een liefdevolle manier met onrust om te leren gaan omdat je kiest voor een leven dat in het teken staat van het volgen van jouw hartsverlangens in plaats van het vermijden van onrust.

Tijdens de Liefdevol met onrust Challenge ontwikkel jij een luchtige kijk op onrust als basis voor een hartgedreven leven.

Wat anderen zeggen over de challenge

Liefdevol met onrust Challenge

Challenge Mockup 2

Nu beschikbaar voor maar
€ 47,- incl. BTW

vinkje lian mutsers

Waardevolle kennis voor instant mindshifts

vinkje lian mutsers

Van vechten tegen naar compassie voor jouw onrust

vinkje lian mutsers

Je leert jouw onrust op een gezonde manier reguleren 

vinkje lian mutsers

Je brengt jouw hoofd tot rust 

Wat krijg je

Watercolour dot 1

Inner child visualisatie om liefdevol contact te maken met onrust

Watercolour dot 1

Praktische oefeningen die direct voor compassie zullen zorgen

Watercolour dot 1

3 x opnames van de sessies met Lian

Watercolour dot 1

Vuur in je hart visualisatie om contact te maken met jouw kompas

Veelgestelde vragen

Je kunt direct starten met de challenge. Je ontvangt binnen enkele minuten na aanmelding de inloggegevens voor de online leeromgeving. Wil jij liever later starten? Dat kan ook! Je behoudt 12 maanden toegang tot de challenge en je kunt hem op je eigen tempo volgen.

De sessies zullen ongeveer 60 minuten duren. Onderaan de video’s staat waardevolle kennis.  Ik wil je aanmoedigen deze voorafgaand aan het kijken van de video te lezen. Hoe meer tijd jij jezelf geeft om met de Challenge bezig te zijn, hoe beter dat is voor de werkelijke integratie in jouw dagelijkse leven.

De Challenge is speciaal ontwikkeld voor mensen die herkennen dat ze zelf degene zijn die hen de grootste druk opleggen. Ze hebben ook al het een en ander gedaan op gebied van persoonlijke ontwikkeling, ze kennen hun patronen en begrijpen waar deze vandaan komen. Ze herkennen dat de druk die zij zichzelf opleggen, telkens weer in andere vormen terugkomt. Ze willen leven vanuit hun hart en beseffen dat dit gepaard gaat met onrust, maar ze zijn op zoek naar een manier om met deze onrust om te gaan. 

Het is belangrijk om te weten dat je tijdens deze Challenge geen trucjes leert om onrust te voorkomen of om het niet te hoeven voelen. Deze Challenge is juist gericht op het accepteren van onrust als wezenlijk onderdeel van ons (gevoels)leven.

Je hebt een laptop of tablet of telefoon nodig om de mail te kunnen ontvangen en de sessies te kunnen volgen. Daarnaast wil ik je adviseren om de sessies in een rustige ruimte te volgen waarin je niet gestoord kan worden. Verder is pen en papier erg handig om je inzichten op te schrijven.

Wat is het je waard om meer rust en tevredenheid te gaan ervaren? Er is helaas geen quick fix of simpel trucje om jou van je klachten af te helpen. Als je last hebt van jouw klachten, zul je toch echt actie moeten ondernemen om tot verandering te komen. Deze challenge kan die stap voor jou zijn.

lian mutsers