BinnensteBuiten Membership

Laat ‘hoe het hoort’ los en ontdek een leven op JOUW voorwaarden

vinkje lian mutsers

De plek waar authenticiteit gestimuleerd wordt om in jouw grootste kracht te staan.

vinkje lian mutsers

Wij faciliteren jou in de beste selfcare, kun jij jouw blik scherp houden om je hart te volgen.

vinkje lian mutsers

Coaching van Lian

Ik wil meer weten

Let’s be honest… Hoe vaak maakte jij de afgelopen maand ruimte voor selfcare?

En nee, dan heb ik het niet over in bad liggen met een paar komkommers op je gezicht. Of een middagje shoppen met uitgebreide lunch. Ik heb het over bewustwording, veiligheid vinden in jezelf in tijden van onrust, het verstevigen van het contact met je hart, versterken van vertrouwen in jezelf.

Laat me raden… Selfcare belandt telkens weer ergens onderaan op je prioriteitenlijstje?

Voor wie?

De wereld van persoonlijke ontwikkeling is niet nieuw voor jou. 

Jij kent jouw patronen en je hebt ook al écht mooie stappen gemaakt. Van die over-verantwoordelijke doorrammer naar een meer gebalanceerde versie.  Je hebt geleerd én ervaren dat rust nemen essentieel is om in jouw kracht te kunnen staan, je kunt je grenzen steeds beter aangeven en je weet hoe je momenten van compassie voor jezelf kunt creëren. 

En door de ruimte die je hebt geproefd, voel je dat het leven zó veel meer te bieden heeft dan je ooit had gedacht. Je weet dat het mogelijk is om je leven te creëren op jouw voorwaarden, stap voor stap, zodat je het voluit kunt leven. 

Mits je jezelf telkens weer terugplaatst in bewustzijn en vertrouwen.

Toch schiet selfcare erbij in… Door de drukte. Te weinig tijd. Of gewoon het leven wat tussendoor komt. En voordat je jezelf ervan bewust bent, nemen oude patronen meer ruimte in dan je zou willen. ​

Met het BinnensteBuiten Membership is dat verleden tijd.

Yes, dit wil ik!

Hi, ik ben Lian!

Als psycholoog help ik mensen bij het loslaten van ‘hoe het hoort’ om een leven te creëren op eigen voorwaarden. Van binnen naar buiten. Niet door ze allerlei nieuwe dingen aan te leren maar door ze belemmerende denk- en gedragspatronen af te leren, waardoor ze weer in contact komen met hun hart en vanuit vertrouwen het leven voluit durven leven.  

Naast 1-op-1 trajecten in mijn praktijk aan de hand van bewezen effectieve methodieken, wil ik toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk mensen. Daarom ontwikkelde ik het BinnensteBuiten Membership. 

Ik combineer wetenschap met nuchtere spiritualiteit en baseer mijn aanpak daarnaast op mijn persoonlijke ervaring. Ik werd namelijk lange tijd overheerst door een kritische stem en onrealistisch hoge eisen. Waardoor ik voorbijging aan mijn eigen behoeften, met veel stress en een continu gevoel van ontevredenheid tot gevolg. Inmiddels is dat verleden tijd en leef ik als vrije online-psycholoog en mezelf een leven van binnen naar buiten. Dat gun ik jou ook!

lian mutsers

Wat anderen zeggen

Het BinnensteBuiten Membership

DÉ plek waar wij jouw selfcare verzorgen op de best mogelijke manier en dit is hoe:

Maandelijkse live sessies

Iedere maand trappen we gezamenlijk af met een live sessie met mij. De inhoud van deze sessies zal variëren tussen:

  • Hot seat coaching op een specifiek onderwerp wat van te voren afgestemd wordt binnen de community.
  • Workshop over een onderwerp dat op dat moment actueel is binnen de community. Denk bijvoorbeeld aan: kwetsbaar zijn in je relatie, loslaten van bepaalde vriendschappen, de relatie met ouders, buiten je comfortzone stappen op gebied van werk.
  • Live visualisatie gericht op het versterken van het contact met je hart om van overdenken naar voelen te kunnen schakelen.

Daarnaast heb je iedere maand toegang tot een live ademwerksessie van Steven Ebbers. Met onze ademhaling hebben we onbewust een hele krachtige tool in handen. Het is namelijk altijd aanwezig en met behulp van ademwerk kunnen we onze ademhaling gaan gebruiken als anker om telkens weer terug te komen bij de rust in onszelf. Ook ik zal aanwezig zijn tijdens de sessies om je samen met Steven optimaal te begeleiden.

Zowel de sessies met mij als de sessies met Steven worden opgenomen zodat jij ze eventueel terug kunt kijken.

Mockups 2

Coaching van mij en mijn team + connectie met gelijkgestemden

Onze persoonlijke inner circle kan helaas niet altijd het advies bieden waar we zo veel baat bij hebben. Ondanks de allerbeste bedoelingen benadert lang niet iedereen het leven vanuit bewustzijn en met zachtheid. Daarmee worden we onbedoeld niet écht begrepen of zelfs onbedoeld bevestigd in onze angst.

Binnen de community laat ik je meekijken door een bril van bewustzijn, zachtheid en vertrouwen, zodat je werkelijk gestimuleerd wordt om het leven op jouw voorwaarden te leven.

De community wordt (eventueel anoniem) jouw go-to plek voor steun van zowel andere leden als van mij en mijn team, zodat jij jezelf en het leven door een bril van zachtheid kan blijven benaderen. Hier is ruimte voor al jouw vragen, struggles, inzichten en successen. Download de app op je telefoon en tadaa het is net zo makkelijk als een whatsapp berichtje versturen. 

Visuals BB membership 3 1

Toegang tot het online platform

Met daarin

  • Een groeiend visualisatie & meditatie archief vol met unieke visualisaties en meditaties opgenomen door mij en afgestemd op JOUW proces. Denk aan thema’s als liefdevol zijn met je onrust, vertrouwen boosters, bewegende meditaties en veel meer.
  • De BinnensteBuiten bibliotheek gevuld met boeken, podcasts en meditaties geordend per onderwerp en met toelichting. Allemaal pareltjes die van grote waarde zijn (geweest) op mijn persoonlijke pad.
  • Onbeperkt toegang tot de cursus Genoeg van nooit goed genoeg + alle aankomende cursussen. Het platform zal worden uitgebreid met de meest praktische cursussen rondom thema’s die op iedere laag in je proces weer terugkomen. Jij kiest wat je nodig hebt!
Mockups 1

Waarom het BinnensteBuiten Membership?

In de hectiek van het leven worden we verleid om opgeslokt te worden door de orkaan die om ons heen raast.

We veranderen dan in rondrennende hoofden die van alles moeten van zichzelf zonder te luisteren naar onze werkelijke behoeften.

Watercolour dot 1

We vergeten dat we niet onze onrust zijn maar dat we de plek zijn die de onrust kan dragen zonder ons er als een marionet door te laten leiden.

Watercolour dot 1

We vergeten dat we niet onze onzekerheden zijn maar dat we de plek zijn die de onzekerheid kan dragen zonder ons er als een marionet door te laten leiden.

Watercolour dot 1

We vergeten dat we niet onze angsten zijn maar dat we de plek zijn die de angsten kan dragen zonder ons er als een marionet door te laten leiden.

AKA het oog van de orkaan

De plek waar vanuit jij de kalmte kan ervaren in de storm, oude patronen vroegtijdig kan herkennen, je grenzen aangeeft en keuzes maakt die bij jou passen. Zodat jij niet achter de feiten aanloopt door te verzanden in ‘makkelijke keuzes, moeilijk leven’ maar kiest voor ‘moeilijke keuzes, makkelijk leven’.

Het is de plek waar jij jouw leven kunt leiden in plaats van jezelf te laten lijden.

Word member

Krijg toegang tot het BinnensteBuiten Membership

DE stok achter de deur om jouw ‘new way of thinking’ te onderhouden. Omdat het nou eenmaal moeilijk is om dit zelfstandig te doen.

Alles staat voor je klaar binnen het membership zodat jij alleen maar hoeft deel te nemen en is zo ingericht dat jij telkens weer terug kunt naar rust in jezelf.

Van kunnen zijn met je onrust, het vinden van het oog van de orkaan tot aan het verstevigen van compassie en vertrouwen in jezelf, wij zorgen ervoor!​

​​Zo kun jij je volledig focussen op jouw leven terwijl ​mijn team en ik zorgen voor jou.

Wij faciliteren jou in de beste selfcare zodat jij jouw blik scherp kunt houden en je hart kunt blijven volgen. Ook in het donker.

Word member

Wat het membership zo waardevol maakt

Community van gelijkgestemden

Community van gelijkgestemden

Ontdek de helende kracht van delen en verbinden met anderen

Coaching

Coaching

Ontvang persoonlijk advies op jouw vraagstukken en leef vanuit je hart

Maandelijks 1 live breathwork sessie door Steven Ebbers breathwork therapeut

Ademwerk

Laat angsten los en leer jouw adem gebruiken als anker naar rust

Live sessies

Live sessies

Laat je begeleiden naar een sterke connectie met jouw hart

Meditatie visualisatie

Meditatie & visualisatie

Op ieder moment contact maken met het oog van de orkaan in jezelf

Online platform

Online platform

Rijk aan praktische tools en inzichten waarmee jij stappen maakt

Word lid van het BinnensteBuiten Membership

BinnensteBuiten

Kwartaalmembership

€ 75 p/m

€ 60

per maand

Betaal per kwartaal, ieder moment opzegbaar

vinkje lian mutsers

Live sessie met Lian t.w.v. € 369,-

vinkje lian mutsers

Live ademreis met Steven t.w.v. € 175,-

vinkje lian mutsers

Toegang tot BinnensteBuiten Community

vinkje lian mutsers

BinnensteBuiten coaching in de community t.w.v. € 1.197,-

vinkje lian mutsers

Toegang tot de media & visualisatie database t.w.v. € 97,-

vinkje lian mutsers

Toegang tot alle aankomende BinnensteBuiten cursussen zolang je membership loopt

Direct na aanmelding ontvang jij jouw inloggegevens voor de online leeromgeving. Per 1 februari is deze voor jou toegankelijk. Wij kunnen niet wachten om je te ontvangen!

BinnensteBuiten

Jaarmembership

€ 75 p/m

€ 45

per maand

Betaal per jaar, ieder moment opzegbaar

vinkje lian mutsers

Live sessie met Lian t.w.v. € 369,-

vinkje lian mutsers

Live ademreis met Steven t.w.v. € 175,-

vinkje lian mutsers

Toegang tot BinnensteBuiten Community

vinkje lian mutsers

BinnensteBuiten coaching in de community t.w.v. € 1.197,-

vinkje lian mutsers

Toegang tot de media & visualisatie database t.w.v. € 97,-

vinkje lian mutsers

Toegang tot alle aankomende BinnensteBuiten cursussen zolang je membership loopt

Direct na aanmelding ontvang jij jouw inloggegevens voor de online leeromgeving. Per 1 februari is deze voor jou toegankelijk. Wij kunnen niet wachten om je te ontvangen!

Veelgestelde vragen

Voor de maand februari trappen we af met de live sessie met mij op woensdagavond 1 februari om 19:30. De breathwork sessie met Steven zal plaatsvinden op maandagavond 13 februari om 19:30. Er komt een replay beschikbaar dus het is geen probleem wanneer je niet live aanwezig kunt zijn.

Aangezien ik iedereen de mogelijkheid wil bieden om live aan te sluiten, zal ik maandelijks variëren in de dag van de sessies zodat bijvoorbeeld vaste sportmomenten niet maandelijks in het gedrang komen. Ik zal de twee data telkens 1 maand van te voren communiceren binnen de community. De sessies zullen altijd in de avond plaatsvinden. 

De live sessies met mij zijn met de groep. De inhoud van de sessies zal variëren tussen:

  • Hot seat coaching op een specifiek onderwerp wat van te vore afgestemd wordt binnen de community.
  • Workshop over een onderwerp dat op dat moment actueel is binnen de community. Denk bijvoorbeeld aan: kwetsbaar zijn in je relatie, loslaten van bepaalde vriendschappen, de relatie met ouders, buiten je comfortzone stappen op gebied van werk.
  • Live visualisatie gericht op het versterken van het contact met je hart om van overdenken naar voelen te kunnen schakelen.

De kracht van samen zit hem in herkenning en erkenning welke we tijdens deze sessies mooi kunnen benutten.

Naast de replay worden de sessies met mij ook in audio klaar gezet voor je zodat je hem als podcast eventueel ook lekker kunt beluisteren tijdens een wandeling of in de auto.

Onze persoonlijke inner circle kan helaas niet altijd het advies bieden waar we zo veel baat bij hebben. Ondanks de allerbeste bedoelingen benadert lang niet iedereen het leven vanuit bewustzijn en met zachtheid en daarmee worden we onbedoeld niet écht begrepen of zelfs onbedoeld bevestigd in onze angst.

Binnen de community laat ik jullie meekijken door een bril van bewustzijn, zachtheid en vertrouwen, zodat je werkelijk gestimuleerd wordt om het leven op jouw voorwaarden te leven.

De community wordt (eventueel anoniem) jouw go-to plek voor steun van zowel andere leden als van mij en mijn team, zodat jij jezelf en het leven door een bril van zachtheid kan blijven benaderen. Hier is plek voor al jouw vragen, struggles, inzichten en successen. Download de Huddle app op je telefoon en tadaa het is net zo makkelijk als een whatsapp berichtje versturen. 

De sessies met Steven zullen net als de sessies met mij in groepsverband plaatsvinden via Zoom. Jij zorgt voor een fijne rustige plek waar je plat kunt liggen en niet gestoord kunt worden en Steven neemt je vanuit daar aan de hand mee door de sessie heen.

Wellicht heb je ook wel eens van Wim Hof gehoord, hij heeft baanbrekende onderzoeken op het gebied van ademwerk gedaan om de positieve effecten ervan aan te tonen.

Naast dat breathwork een groot aantal positieve effecten heeft op het lichaam, heeft het ook een krachtig effect op onze gemoedstoestand. De adem sessies die Steven zal gaan faciliteren zullen erop gericht zijn om het gevoel van innerlijke rust te versterken. Je ademhaling is daarbij het middel om onrust of pijn los te laten en contact te ervaren met het oog van de orkaan in jezelf. De plek waar jij vanuit rust en vertrouwen het leven kunt benaderen.

Met onze ademhaling hebben we onbewust een hele krachtige tool in handen. Het is namelijk altijd aanwezig is en met behulp van ademwerk kunnen we het gaan gebruiken als anker om telkens weer terug te komen bij de rust in onszelf. Ook ik zal aanwezig zijn tijdens de sessies om jullie samen met Steven optimaal te begeleiden.

Ja zeker! De live breathwork sessie en de live sessie met Lian worden opgenomen en kun je die maand op ieder gewenst moment terugkijken. De maanden van je membership gaan in vanaf het moment van inschrijven. Dus bijvoorbeeld wanneer je jezelf inschrijft op de 15e van de maand dan loopt je abonnement tot de 15e van de laatste maand van je abonnement

Wanneer je instapt in het BinnensteBuiten Membership wil ik je resultaat bieden en daarvoor geloof ik in een lange(re) termijn commitment. Zowel vanuit jou naar jou als vanuit mij naar jou. Op basis van minimaal 3 maanden weet ik zeker dat ik de kwaliteit kan bieden waar ik naar streef en die ik jou gun.

Ik doe mee

lian mutsers

Het membership

Word vandaag nog BinnensteBuiten Member

Mockups 1 removebg preview

Laat ons je meenemen naar jouw authentieke kracht door ‘hoe het hoort’ los te laten en een leven te creëren op jouw voorwaarden.

vinkje lian mutsers

Onbeperkt toegang tot het groeiend besloten online platform

vinkje lian mutsers

Dagelijks support van Lian, haar team en gelijkgestemden

vinkje lian mutsers

Onderhoud jouw selfcare op de best mogelijke manier

vinkje lian mutsers

Toegang met computer, telefoon en tablet

vinkje lian mutsers

Jouw leven voluit durven leven

We zijn volop in ontwikkeling en het platform zal worden aangevuld met meditaties, visualisaties en online cursussen terwijl jij gewoon dezelfde prijs blijft betalen.

ik word member

Direct na aanmelding ontvang jij jouw inloggegevens voor de online leeromgeving. Per 1 februari is deze voor jou toegankelijk. Wij kunnen niet wachten om je te ontvangen!