Binnenste Buiten Mentorship

Laat ‘hoe het hoort’ los en creëer een leven op JOUW voorwaarden

vinkje lian mutsers

De plek waar authenticiteit gestimuleerd wordt om in jouw grootste kracht te staan.

vinkje lian mutsers

Persoonlijke coaching binnen een krachtige community.

Ik wil meer weten

Let’s be honest… Het is niet makkelijk he

Gaan staan voor jouw grenzen en behoeften, loslaten wat anderen vinden, dappere keuzes maken en jouw eigen pad bewandelen…

Dan klinkt “leven op je eigen unieke voorwaarden” misschien wel lekker maar de werkelijke uitvoering vraagt om moed, gedragenheid en discipline. En voordat je jezelf ervan bewust bent, nemen oude patronen meer ruimte in dan je zou willen en lijkt dat ideale leven ver weg. 

Met het BinnensteBuiten Mentorship is dat verleden tijd.

Voor wie?

De wereld van persoonlijke ontwikkeling is niet nieuw voor jou. 

Jij kent jouw patronen en je hebt ook al écht mooie stappen gemaakt. Van die over-verantwoordelijke doorrammer naar een meer gebalanceerde versie.  Je hebt geleerd én ervaren dat rust nemen essentieel is om in jouw kracht te kunnen staan, je kunt je grenzen steeds beter aangeven en je weet hoe je momenten van compassie voor jezelf kunt creëren. 

En door de ruimte die je hebt geproefd, voel je dat het leven zó veel meer te bieden heeft dan je ooit had gedacht. Je weet dat het mogelijk is om je leven te creëren op jouw voorwaarden, stap voor stap, zodat je het voluit kunt leven. 

Mits je jezelf telkens weer terugplaatst in bewustzijn en vertrouwen. 

Yes, dit wil ik!

Hi, ik ben Lian!

Als psycholoog help ik mensen bij het loslaten van ‘hoe het hoort’ om een leven te creëren op eigen voorwaarden. Van binnen naar buiten. Niet door ze allerlei nieuwe dingen aan te leren maar door ze belemmerende denk- en gedragspatronen af te leren, waardoor ze weer in contact komen met hun hart en vanuit vertrouwen het leven voluit durven leven.  

Aan de hand van bewezen effectieve methodieken, wil ik toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk mensen. Daarom ontwikkelde ik het BinnensteBuiten Mentorship. 

Ik combineer wetenschap met nuchtere spiritualiteit en baseer mijn aanpak daarnaast op mijn persoonlijke ervaring. Ik werd namelijk lange tijd overheerst door een kritische stem en onrealistisch hoge eisen. Waardoor ik voorbijging aan mijn werkelijke behoeften, met veel stress en een continu gevoel van ontevredenheid tot gevolg. Inmiddels is dat verleden tijd en leef ik als vrije online-psycholoog en mezelf een leven van binnen naar buiten. Dat gun ik jou ook!

lian mutsers

Wat anderen zeggen

Het BinnensteBuiten Mentorship

De optimale steun voor het creëren van een leven op jouw voorwaarden

Maandelijkse live sessies

Iedere eerste maandag van de maand trappen we gezamenlijk af met een live embodiment sessie met mij. Ik neem je mee in een specifiek thema en laat je zien hoe jij op dit thema een liefdevolle basishouding kunt aannemen. Hoe ziet deze basishouding er in de praktijk uit? Hoe daag jij op? De inhoud van deze sessies zal variëren tussen:

  • Workshop over een onderwerp dat op dat moment actueel is binnen de community. Denk bijvoorbeeld aan: kwetsbaarheid, familie, gaan staan voor je behoefte, de balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie, spelen met het leven etc.
  • Live visualisatie gericht op het versterken van het contact met je hart om van overdenken naar voelen te kunnen schakelen.

Daarnaast heb je iedere maand toegang tot 2 live ademsessies van Steven Ebbers. Steven weet als geen ander ademwerk over te brengen op een nuchtere en krachtige manier.  Met onze ademhaling hebben we onbewust een hele krachtige tool in handen. Zowel om oude pijnen los te laten als om ons systeem in het hier en nu te kalmeren in momenten waarop we worden uitgedaagd. Ademwerk helpt jou om jouw leven te leiden in plaats van je te laten lijden. 

Zowel de sessies met mij als de sessies met Steven en mij worden opgenomen zodat jij ze altijd terug kunt kijken.

Mockups 2

Coaching + verbinding met gelijkgestemden

Onze persoonlijke inner circle kan helaas niet altijd het advies bieden waar we zo veel baat bij hebben. Ondanks de allerbeste bedoelingen benadert lang niet iedereen het leven vanuit bewustzijn en met zachtheid. Daarmee worden we onbedoeld niet écht begrepen of zelfs onbedoeld bevestigd in onze angst.

Binnen de community laat ik je meekijken door een bril van bewustzijn, zachtheid en vertrouwen, zodat je werkelijk gestimuleerd wordt om het leven op jouw voorwaarden te leven.

De community wordt jouw go-to plek voor steun van zowel andere leden als van mij en mijn team, zodat jij jezelf en het leven door een bril van zachtheid kan blijven benaderen. Hier is ruimte voor al jouw vragen, struggles, inzichten en successen. Download de app op je telefoon en tadaa het is net zo makkelijk als een whatsapp berichtje versturen. 

Untitled design 4

De cursus Een liefdevolle relatie
met onrust t.w.v. € 497,-

Jij bent er klaar voor om te kiezen voor een leven dat in het teken staat van het volgen van jouw hartsverlangens. En ondanks dat het heerlijk klinkt, is dit absoluut niet unicorns en regenbogen. Gaan staan voor jouw behoeften, loslaten wat anderen vinden, dappere keuzes maken en jouw eigen pad bewandelen… Onvermijdelijk gaat hiermee onrust gepaard. In plaats van de onrust te vermijden, leer ik je een liefdevolle relatie hiermee op te bouwen, zodat jij met een gevoel van gedragenheid vol vertrouwen jouw pad durft te kiezen.

De cursus bestaat uit 21 korte lessen die je dagelijks kunt volgen. Elke les bestaat uit waardevolle kennis, een video en de aller krachtigste praktische oefeningen om jouw onrust daadwerkelijk te reguleren. Niet alleen lullen, maar dus ook poetsen!

Deze cursus biedt de perfecte basis van gedragenheid om je daarna verder te verdiepen en je te laten coachen in de Binnenste Buiten Community.

Mockups 1

Toegang tot het online platform

Met daarin:

  • Een groeiend visualisatie & meditatie archief vol met unieke visualisaties en meditaties opgenomen door mij en afgestemd op JOUW proces. Denk aan thema’s als liefdevol zijn met je onrust, vertrouwen boosters, bewegende meditaties en veel meer.
  • De BinnensteBuiten bibliotheek gevuld met boeken, podcasts en meditaties geordend per onderwerp en met toelichting. Allemaal pareltjes die van grote waarde zijn (geweest) op mijn persoonlijke pad.
  • Onbeperkt toegang tot opnames van eerdere sessies. Deze staan per thema opgeslagen in het archief en jij kiest wat je nodig hebt!
BBM mockup

Waarom het BinnensteBuiten Mentorship?

Een leven “zoals het hoort”  kent een prijs

Een leven vanuit je hart kent een prijs

En jij bent er klaar voor om de prijs te betalen voor een leven vanuit je hart; een leven van Binnen naar Buiten. Je weet namelijk dat dit de enige prijs is die zich ruimschoots terugbetaald in diepe vervulling.

En dát is waar jij voor wilt gaan in dit leven. 

Je wilt jezelf niet langer laten tegenhouden door onzekerheid, angsten of uitdagingen. Je wilt de kracht in jezelf ervaren om dit allemaal te kunnen dragen en daarmee een leven te creëren op jouw unieke voorwaarden. 

Je eigen bedrijf starten, reizen, meer vrijheid ervaren, meer tijd doorbrengen met je kinderen, verbinding ervaren in je (liefdes)relaties, jezelf durven laten zien…

Vanuit de gedragenheid die we binnen het Mentorship cultiveren, is helemaal niets te gek voor jou. 

Niet alleen voor de aankomende 6 maanden maar voor de rest van je leven. 

Ja, ik wil dit!

Krijg toegang tot het
BinnensteBuiten Mentorship

De optimale steun voor het creëren van een leven op jouw unieke voorwaarden. Omdat het nou eenmaal moeilijk is om dit zelfstandig te doen…

Binnen het mentorship staat alles voor je klaar zodat jij alleen maar hoeft deel te nemen. We brengen je telkens weer terug naar het contact met jouw hart zodat jij met vertrouwen durft te kiezen voor wat jij écht wilt.

Van kunnen zijn met je onrust, het vinden van het oog van de orkaan tot aan het verstevigen van compassie en vertrouwen in jezelf, wij zorgen ervoor!

Ik wil dit!

Wat het mentorship zo waardevol maakt

Community van gelijkgestemden

Community van gelijkgestemden

Ontdek de helende kracht van delen en verbinden met anderen

Coaching

Coaching

Ontvang persoonlijk advies op jouw vraagstukken en leef vanuit je hart

Maandelijks 1 live breathwork sessie door Steven Ebbers breathwork therapeut

Ademwerk

Laat angsten los en leer jouw adem gebruiken als anker naar rust

Live sessies

Live sessies

Laat je begeleiden naar een sterke connectie met jouw hart

Meditatie visualisatie

Meditatie & visualisatie

Op ieder moment contact maken met het oog van de orkaan in jezelf

Online platform

Online cursus

Een liefdevolle relatie met onrust

Word lid van het BinnensteBuiten Mentorship

BinnensteBuiten

6 maanden mentorship

€ 797,-

vinkje lian mutsers

Live sessie met Lian t.w.v. € 369,-

vinkje lian mutsers

Live ademsessies met Steven t.w.v. € 250,-

vinkje lian mutsers

Toegang tot BinnensteBuiten Community

vinkje lian mutsers

BinnensteBuiten coaching in de community t.w.v. € 1.197,-

vinkje lian mutsers

De cursus Een liefdevolle relatie met onrust t.w.v. € 497,-

vinkje lian mutsers

Toegang tot de media & visualisatie database t.w.v. € 97,-

vinkje lian mutsers

Toegang tot alle aankomende BinnensteBuiten challenges

Direct na aanmelding ontvang jij jouw inloggegevens voor de online leeromgeving. Wij kunnen niet wachten om je te ontvangen!

Veelgestelde vragen

De sessies vinden altijd om 19:30 uur plaats. Iedere eerste maandag van de maand trappen we af met een live embodiment sessie met Lian. Op de helft van de maand staat de ademreis met Steven en met Lian gepland en aan het einde van de maand doen we een gezamenlijke adem check-in met Steven en Lian. De data voor sessies worden in de community bekend gemaakt. Alle sessies worden opgenomen dus je kunt ze lekker op je gemak terugkijken!

De live sessies met mij zijn met de groep. De inhoud van de sessies zal variëren tussen:

  • Workshop over een onderwerp dat op dat moment actueel is binnen de community. Denk bijvoorbeeld aan: kwetsbaar zijn in je relatie, loslaten van bepaalde vriendschappen, de relatie met ouders, buiten je comfortzone stappen op gebied van werk.
  • Live visualisatie gericht op het versterken van het contact met je hart om van overdenken naar voelen te kunnen schakelen.

De kracht van samen zit hem in herkenning en erkenning welke we tijdens deze sessies mooi kunnen benutten.

Onze persoonlijke inner circle kan helaas niet altijd het advies bieden waar we zo veel baat bij hebben. Ondanks de allerbeste bedoelingen benadert lang niet iedereen het leven vanuit bewustzijn en met zachtheid en daarmee worden we onbedoeld niet écht begrepen of zelfs onbedoeld bevestigd in onze angst.

Binnen de community laat ik jullie meekijken door een bril van bewustzijn, zachtheid en vertrouwen, zodat je werkelijk gestimuleerd wordt om het leven op jouw voorwaarden te leven.

De community wordt (eventueel anoniem) jouw go-to plek voor steun van zowel andere leden als van mij en mijn team, zodat jij jezelf en het leven door een bril van zachtheid kan blijven benaderen. Hier is plek voor al jouw vragen, struggles, inzichten en successen. Download de Huddle app op je telefoon en tadaa het is net zo makkelijk als een whatsapp berichtje versturen. 

De sessies met Steven zullen net als de sessies met mij in groepsverband plaatsvinden via Zoom. Jij zorgt voor een fijne rustige plek waar je plat kunt liggen en niet gestoord kunt worden en Steven neemt je vanuit daar aan de hand mee door de sessie heen.

Wellicht heb je ook wel eens van Wim Hof gehoord, hij heeft baanbrekende onderzoeken op het gebied van ademwerk gedaan om de positieve effecten ervan aan te tonen.

Naast dat breathwork een groot aantal positieve effecten heeft op het lichaam, heeft het ook een krachtig effect op onze gemoedstoestand. De adem sessies die Steven zal gaan faciliteren zullen erop gericht zijn om het gevoel van innerlijke rust te versterken. Je ademhaling is daarbij het middel om onrust of pijn los te laten en contact te ervaren met het oog van de orkaan in jezelf. De plek waar jij vanuit rust en vertrouwen het leven kunt benaderen.

Met onze ademhaling hebben we onbewust een hele krachtige tool in handen. Het is namelijk altijd aanwezig is en met behulp van ademwerk kunnen we het gaan gebruiken als anker om telkens weer terug te komen bij de rust in onszelf. Ook ik zal aanwezig zijn tijdens de sessies om jullie samen met Steven optimaal te begeleiden.

Wanneer je voor het BinnensteBuiten Mentorship kiest wil ik je resultaat bieden en daarvoor geloof ik in een lange(re) termijn commitment. Zowel vanuit jou naar jou, als vanuit mij naar jou. Ik weet zeker dat ik je in 6 maanden de kwaliteit en verandering kan bieden waar ik naar streef en die ik jou gun.

lian mutsers

Kies vandaag nog voor het
BinnensteBuiten Mentorship

Mockups 1 removebg preview

Laat ons je meenemen naar jouw authentieke kracht door ‘hoe het hoort’ los te laten en een leven te creëren op jouw voorwaarden.

vinkje lian mutsers

Onbeperkt toegang tot het groeiend besloten online platform

vinkje lian mutsers

Dagelijks support van Lian, haar team en gelijkgestemden

vinkje lian mutsers

Onderhoud jouw selfcare op de best mogelijke manier

vinkje lian mutsers

Toegang met computer, telefoon en tablet

vinkje lian mutsers

Jouw leven voluit durven leven

Direct na aanmelding ontvang jij jouw inloggegevens voor de online leeromgeving. Wij kunnen niet wachten om je te ontvangen!