Goede beslissing om het ebook te downloaden!
Je hebt de eerste stap al gezet!                Als psycholoog neem ik je mee door 5 belangrijke inzichten en verschillende oefeningen om de druk die jij jezelf oplegt te doen afnemen
Maar ik heb nog iets super interessants voor je dus lees gauw verder!

 

Je hebt het ebook gedownload omdat 
 

 

 Je een hoge (werk)druk ervaart en moeite hebt met ontspannen

 Je weet dat je te veel van jezelf vraagt maar het lukt je niet om het te veranderen

 In je vrije tijd lukt het je vaak niet om je werk los te laten en je blijft maar piekeren over hoe je dat ene probleem het beste op kunt lossen

 Je hoort jezelf mooie adviezen geven aan anderen over dat zij minder streng voor zichzelf moeten zijn. Dit is zo makkelijk voor een ander maar waarom lukt het niet voor jezelf?

 Thuis kun je uit de bocht vliegen tegen dierbaren en daar baal je van!

45 minuten gratis sparsessie

Jij wilt graag

Leren om tevreden te zijn met wat je hebt in plaats van focus houden op wat beter kan

‘Nee’ kunnen zeggen zonder het gevoel te hebben dat je faalt.

Meer rust in je hoofd en weer kunnen genieten van vrij tijd.

Minder bezig zijn met wat anderen vinden en meer durven vertrouwen op wat jij zelf vindt.

Iedere maand
Kies ik 2 mensen uit voor een gratis telefonische sparsessie van 45 minuten.

Als psycholoog duik ik samen met jou in alles waar jij tegenaan loopt. Ik denk met je mee en geef je minimaal 3 inzichten waarmee jij aan de slag kunt.

Meld je aan

en maak kans

Liever direct aan de slag?
Lees gauw verder!

Genoeg van nooit goed genoeg

Neem afscheid van de druk die jij jezelf oplegt

Gaat dit over jou?

 Jij legt jezelf een hoge druk op terwijl je tegen andere zegt dat ze minder streng voor zichzelf moeten zijn.

 Jouw hoofd staat geen moment stil en je hebt last van pieker gedachten. Hierdoor ervaar je veel onrust.

 Je weet dat je te veel van jezelf vraagt maar ‘nee’ zeggen is niet bepaald jouw ding

 Het lukt je niet om te genieten van vrije tijd door alles wat jij ‘moet’ van jezelf. De lijst lijkt oneindig.

 

 

Dan gaat deze cursus jou zeker weten helpen!
De cursus Genoeg van nooit goed genoeg
Omdat jij het e-book hebt gedownload

€49,95  in plaats van €89,95 

 

 

 

 

 Iedere module bestaat uit een video, werkboek en challenge

 100% niet goed geld terug garantie

 Aan het einde van de cursus beschik jij over een concreet en praktisch plan om toe te kunnen blijven passen in jouw dagelijkse leven

 Rust in je hoofd en kunnen genieten van vrije tijd

 

 

Wat de cursus zo waardevol maakt

7

Een oplossing voor de lange termijn

Als psycholoog help ik je in deze cursus patronen te doorbreken voor de lange termijn. Ik reik je nieuwe inzichten aan en geef je praktische tools om voor eens en altijd af te rekenen met de hoge eisen die jij aan jezelf stelt.

 

7

Op jouw tempo, praktisch en concreet

Je doorloopt de cursus op jouw eigen tempo, waar en wanneer je maar wilt. Daarnaast bouw je een naslag werk op waar jij ten alle tijden op terug kan vallen

 

7

Psycholoog met ruime ervaring

Als psycholoog werk ik al jaren met mensen zoals jij. Inmiddels doe ik dit dagelijks in mijn eigen praktijk. Op basis van mijn ervaring en scholingen, weet ik precies wat jij nodig hebt.

Modules van de cursus
A

Module 1: Bewustwording voor verandering

Misschien heb jij al maanden of zelfs jaren last van jouw hoge lat. Het overkomt je bijna op de automatische piloot. Om tot een duurzame verandering te komen is eerst bewustwording nodig. In deze module leer jij waarom het je niet eerder is gelukt om tot verandering te komen.

 

 

U 

Module 2: Zelfbeeld

Jij vindt dat je moet voldoen aan een lijst met eisen voordat je tevreden kunt zijn. En zelfs als je aan die eisen voldoet, kun je hier niet lang van genieten en ligt het volgende eisenlijstje al klaar. Je blijft overcompenseren. In deze module leer jij jezelf waarderen om andere redenen dan prestatie en resultaten.

 

Module 3: Van denken naar voelen

Waarschijnlijk ben jij rationeel ontzettend sterk. Als je jouw situatie met alleen denken had kunnen veranderen, was dat allang gebeurt. Alleen weten dat jij meer dan goed genoeg bent is niet voldoende, je zult dit daadwerkelijk zo moeten voelen. Voelen dat jij waardevol bent, maakt het onnodig om nog langer te overcompenseren

Z

Module 4: Zelfzorg

Dit staat waarschijnlijk niet op jouw prioriteiten lijst. Misschien vind je het zelfs moeilijk om hier überhaupt tijd voor vrij te maken. In deze module leer waarom zelfzorg zo belangrijk. Daarnaast leer jij eindelijk hoe jij dit een plek kan geven in jouw dagelijkse leven.

 

Module 5: Van onrust naar rust

Blijf jij maar aan jezelf voorbij lopen terwijl je jezelf iedere keer weer voorneemt om dat niet te doen? Hoe groter de onrust, hoe harder jij gaat lopen. In deze module leer jij met behulp van simpele methoden  hoe jij voor eens en voor altijd bij jezelf kunt blijven en tot rust kunt komen, hoe groot de onrust ook is.

 

Module 6: Afstand nemen van gedachten

Al vanalles geprobeerd om jouw hoofd tot rust te krijgen? Van omdenken tot aan hulp van een psycholoog maar zonder het gewenste effect? In deze module leer je op een totaal andere manier te kijken naar je gedachten door afstand van ze te nemen. Je gedachten verliezen hun kracht en jij krijgt de controle terug.

 

l

Module 7: Plan van aanpak

In deze module bouw jij jouw persoonlijke en vooral praktische plan van aanpak op basis van de eerste 6 modules. In dit plan komen alle tools samen. Hierdoor bereik jij resultaat voor de lange termijn!

De cursus Genoeg van nooit goed genoeg is ontwikkeld op basis van mijn kennis en ervaring als psycholoog binnen de geestelijke gezondheidszorg in combinatie met mijn persoonlijke ervaring. Ik ben er dus vrij zeker van dat dit programma jou gaat helpen.

Mocht het onverwacht niet zijn wat je wilde?

Ik bied je 100% niet goed geld terug garantie

De cursus Genoeg van nooit goed genoeg
€49,95  in plaats van €89,95 

 

 

 

 

 Iedere module bestaat uit een video, werkboek en challenge

 Je volgt de cursus op jouw eigen tempo

 Aan het einde van de cursus beschik jij over een concreet en praktisch plan om toe te kunnen blijven passen in jouw dagelijkse leven

 Rust in je hoofd en kunnen genieten van vrije tijd

 

 

Waarom de cursus een goed idee is

 Je ontdekt waarom het jou niet eerder is gelukt om tot verandering te komen (en hoe je dat nu wel kunt bereiken).

Je leert jezelf waarderen waardoor je sterk in je schoenen staat en niet meer van alles moet van jezelf om tevreden te zijn.

Hoe je de onrust in je hoofd tot rust krijgt waardoor je eindelijk weer kunt genieten van vrije tijd.

 Hoe je de hoge eisen aan jezelf kunt loslaten door afstand te nemen van je gedachten,

 Je leert jezelf op nummer 1 te zetten waardoor je meer rust ervaart en jezelf kunt ontwikkelen.

Veel gestelde vragen
Hoeveel tijd kost het me?
Jij bepaalt hoeveel tijd je aan de cursus spendeert. Weet dat wanneer je tot verandering wilt komen, je er dagelijks mee bezig zal moeten zijn. Dat geldt natuurlijk voor iedere verandering die je wilt maken in je leven. Ook na het doorlopen van de 7 modules, heb je tijd nodig om de tools toe te blijven passen.

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om nog een tijdje aan te modderen maar hoe lang doe je dat al? Hoe lang wil je dit nog blijven doen? Je kunt er ook voor kiezen om nu tijd te investeren en tot duurzame veranderingen te komen.

Wanneer kan ik starten?
Je kunt direct starten met de cursus. Je ontvangt binnen enkele minuten na aanmelding de eerste module. Wil jij liever later starten? Dat kan ook! Je behoudt 12 maanden toegang tot de cursus en je kunt hem op je eigen tempo volgen.

Wat als ik blijf twijfelen?
Als je blijft twijfelen, neem dan vooral even contact met mij op via contact@lianmutsers.nl en ik mail je zo snel mogelijk terug om jouw vragen te beantwoorden. Ik kan dan met je meedenken of deze cursus past bij de klachten die je hebt.