Wat als je onvoorwaardelijk verliefd kon zijn op je leven,
zonder dat je daar hard voor hoeft werken?

Er is niks mis met jou, maar wel iets wat je mist. Het contact met je hart, waardoor je ratio constant je gevoel overschreeuwt. Terwijl je pas een leven vol vervulling kan leiden, als beide in balans zijn. Zacht én hard. Daar gaan we samen aan werken. Zodat jouw uitdagingen je niet meer neerhalen, maar welkome leermomenten worden.

Enjoy the ride!

Let me guess, je verstand begint nú al te protesteren

Want bij de woorden ‘niet hard werken’ loopt het vast in je hoofd.

Error. Alarmbellen.

‘Watch out, it’s a trap’, fluistert een stemmetje achterin je hoofd.

Te mooi om waar te zijn

Alles wat je in je leven hebt bereikt, kwam juist door hard te werken. Door eerst goed na te denken. Dan een plan te maken. Doelen te stellen. En ervoor te gaan.

Dáárom heb je nu die goede baan of dat eigen bedrijf. Leuke vrienden. En een mooi huis met open keuken. Dát is waarom je elk jaar drie keer op vakantie kan. Want je wil de wereld zien. 

Zoveel mogelijk uit jezelf en het leven halen.

Dat lukt niet als je rustig achteroverleunt en wel ziet wat de dag je brengt.

I get it.

lian mutsers

Maar geniet je er ook van?

Van die mooie baan. Dat huis. Die vakanties. Je vrienden, relatie of gezin. En van alles wat je nog meer hebt? Want je hebt best veel. Sterker nog: je hebt het hartstikke goed. 

Voelt dat ook zo? Of voel je ondanks je successen vaak onrust?

Twijfels, over de keuzes die je maakt. Schuldgevoel. Een gemis, geen echte vervulling. Ontevredenheid. Wanneer is het genoeg?

Wat nou als ik je vertel dat je je niet overal kunt ‘uit denken’? Begrijpen is niet genoeg. Je moet het voelen en van daaruit handelen. Dat weet jij best, maar vóel je het ook?

Ah kijk, daar is die error weer. 

Je herkent hem meteen, you’ve been here before. 

Een boek lezen over persoonlijke ontwikkeling, meer water drinken, een cursus volgen of mediteren helpt een beetje. Maar niet genoeg. En je hebt geen behoefte om uren aan een tafel tegen een psycholoog aan te praten. Je kent jezelf en je belemmeringen nou wel.

Zullen we vandaag dan een andere uitgang kiezen?

Yes, show me the way

Welk verhaal vertel jij jezelf?

Ik weet dat je slim bent.

Maar de oplossing voor jouw onrust zit niet in verstandige dingen bedenken. Het zit niet in ‘de juiste keuzes maken’, ‘even door rammen’ of ‘gewoon de schouders eronder’.

Het zit in de verhalen die je tegen jezelf vertelt.

En in de onmogelijke opdracht die je jezelf geeft om een bepaalde moeiteloosheid te willen ervaren, maar meteen op je hoede bent als iets geen moeite kost.

Ik help je

Het zit in de plaatjes die je hebt geconstrueerd

Over hoe het allemaal hoort. Wat goed leiderschap is. Of een goede moeder. Hoeveel uren iemand met een goede opleiding zou moeten werken. Wat een fit lichaam is. En hoe je succes definieert. Van buiten naar binnen.

Dat doe je allemaal met je hoofd. Jouw verstand heeft je ver gebracht en veel opgeleverd. Hartstikke mooi. Thank you brain.

Maar daardoor ben je er ook te veel op gaan leunen.

Waardoor je te weinig tijd met je hart hebt doorgebracht en daar een soort wildgroei is ontstaan. Je kan er niet meer bij, maar het roept je wel. Je hart heeft je nodig. Het wil dat je de struiken snoeit en ernaar luistert.

Dát is waarom je onrust ervaart

Als jij de wildgroei wegkapt, gaat je hart je helpen om rust te vinden in je onrust. Om ongemak te omarmen en onzekerheid aan te kijken. Zodat je elke lastige situatie aankan. En onvoorwaardelijk van jezelf leert houden. 

No matter what je hoofd (of iemand anders) daar allemaal van vindt.

En het mooie is dat je dit steeds weer kunt toepassen. Op elk aspect van je leven, elke nieuwe laag die je tegenkomt en alle problemen die je denkt te hebben. Want je bent geen complex geval of moeilijk mens.

Je bent simpelweg klaar voor een nieuwe aanpak.

Van binnen naar buiten.

Wie is Lian dan?

Als psycholoog combineer ik wetenschappelijke kennis met de overtuiging dat je kan vertrouwen op het leven. Ik spreek met gemak het rationele aan, maar neem je ook mee in het spirituele. Je krijgt van mij dus altijd een balans tussen hardheid en zachtheid.

Dit betekent dat ik net zo graag uitleg hoe het brein werkt en waarom 93 procent van ons denken en doen wordt gestuurd vanuit het onderbewustzijn, als dat ik je meeneem in een visualisatie of muziek die je helpt om naar binnen te keren.

Want ik weet zeker dat daar je grootste kracht schuilt. En dat je alles aankan als je echt leert hoe je contact maakt met je hart.

Dat weet ik, omdat ik het heb ervaren. Ik heb zelf ook moeten leren om naar mijn eigen behoeftes te luisteren. Mijn gevoeligheid te omarmen. En los te laten wanneer ik merk dat mijn hoofd wil controleren of forceren. 

I practice what I preach en ik ben een open boek.

Hoewel klanten me ook vaak een pijnlijk eerlijke vriendin noemen.

Maar dat ben ik alleen als het nodig is. En jij bent klaar met mensen die met je meepraten.

lian mutsers

Wat anderen zeggen

Het is tijd voor een transformatie die jou zo stevig neerzet dat niks je nog omver blaast

Zelfs jouw eigen brein niet. En we weten allebei hoe sterk dat is. 

Maar de kracht die je in dit traject gaat vinden komt vanuit jouw diepste verlangens. Als je dát vat weet te openen, hoef je nooit meer te twijfelen. Dan durf je te vertrouwen op het leven zelf en surf je soepel over die golven, zonder te verzuipen.

Hoe gaan we dat doen?

In 6 maanden bouwen we aan een plek van waaruit je alles wat voorbijkomt zowel extern als intern leert benaderen vanuit liefde en vertrouwen. Zodat je je leven voluit kunt leven.

Dit is wat je krijgt:

9 online sessies met mij van 60 minuten

9 online sessies met mij van 60 minuten

Ongelimiteerd tussentijds contact via whatsapp

Ongelimiteerd tussentijds contact via whatsapp 

Maandelijks 1 live breathwork sessie door Steven Ebbers breathwork therapeut

Maandelijks 1 online  breathwork groepssessie door Steven Ebbers (breathwork therapeut)

online sessie waarin ik je meeneem van je hoofd naar je hart

Toegang tot de BinnensteBuiten Community waar je naast like-minded mensen ook meditaties vindt en deel kunt nemen aan maandelijkse live sessies

Maar er is meer!
Twee bonussen:

Levenslang toegang tot het online programma Jouw lat omlaag

Levenslang toegang tot de online cursus Een liefdevolle relatie met onrust

Levenslang toegang tot de Binnenste Buiten bibliotheek

Levenslang toegang tot de Binnenste Buiten bibliotheek. Met daarin alle boeken, podcasts en meditaties die mij op mijn pad hebben geholpen en geïnspireerd.  

Jouw investering: €4.497

Ben je er klaar voor om de ruis in je hoofd tot stilte te manen en je ware kracht te ervaren?

Ja, meer dan ooit!

Plan een kennismakingsgesprek

Heb je nog vragen?

Ja natuurlijk heb je vragen. Want je hoofd draait alweer overuren. Snap ik, helemaal niet erg. Ik beantwoord ze graag.

Dat is geen echte vraag, maar ik ben de lulligste niet. Want het is een veelvoorkomend gevoel. En ik ga het niet sugarcoaten voor je, de eerste sessie kán ook spannend zijn. We gaan waarschijnlijk dingen aankijken die jij al jaren probeert te vermijden. Emoties toelaten die niet hoog op je verlanglijstje staan. 

Maar daarna kan je het ook loslaten. En dat is het grootste cadeau wat je jezelf kunt geven. Ik beloof je bovendien dat we ook veel lol gaan hebben samen. Oeps, toch nog een zoet einde. Nou goed, het is wat het is.

Ja, er staan veel kraampjes op de markt voor persoonlijke ontwikkeling. En ik kan me voorstellen dat je je hoofd niet zomaar voor alles en iedereen wil openstellen. Wat je bij mij in elk geval zeker weet, is dat je een combinatie krijgt van mijn professionele kennis en ervaring in de psychologie én alles waar ik in mijn eigen zoektocht van heb geproefd.

Ik sta naast je, niet tegenover je. Je hoeft niet exact mijn pad te volgen. Het enige wat ik je écht graag wil leren, is hoe je loskomt van de gebaande paden en wat je nodig hebt om je eigen pad te kunnen bewandelen. Zodat het altijd goed voelt. Ook als het tegenzit.

Tja, je hebt het natuurlijk hartstikke druk. Met nuttig bezig zijn en voldoen aan al die regels die horen bij dat ideale plaatje wat je in je hoofd hebt gecreëerd. Maar je voelt denk ik ook al een tijdje dat je helemaal niet zo lekker gaat op het aftikken van al die doelen en verwachtingen. 

Als je écht klaar bent voor een andere aanpak voor de rest van je leven, dan is 6 maanden natuurlijk niks. Ben je daarna ook geen tijd meer kwijt aan piekeren en rondjes draaien in je hoofd. Oh wacht, dat is dubbelop. Zie je, het werkt nu al.

Nee, ik kies er bewust voor om particulier te werken. Want de commitment en tijdinvestering die ik aan mijn klanten besteed, past niet in een hokje. Ik sta 100% naast je, ook buiten de sessies om. Mijn aanpak en betrokkenheid hierin is een van de redenen waarom dit traject anders is dan reguliere sessies die je misschien van een psycholoog gewend bent. Dat maakt het resultaat bij mij ook anders. Overigens komt het traject wel regelmatig in aanmerking voor (gedeeltelijke) financiering door de werkgever. En voor ondernemers is de investering natuurlijk aftrekbaar.

Oké, let’s talk

lian mutsers